Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak destek istedi.

Ziyarette alkol tedavisi gören insanların iş bulma konusunda sıkıntı çektiğini ve bu konuda Demirsu’dan destek istediğini belirten Özkan şunları söyledi: “Gönül Hanım’a nezaket ziyaretinde bulunmak ve yeni görevinde başarılar dilemek için buradayım. 8 aydır faaliyette olan Türkiye’de sayılı derneklerden biriyiz. Alkolle ve bağımlılıkla mücadele eden derneklerimiz var. Ama alkol ve uyuşturucu adı üzerinde tek dernek biziz. Ayrıca alkol tedavisi görmüş bir arkadaşımız var eski bir hükümlü ona iş bulma konusunda bize destek olmanızı istiyoruz. Halkımıza gelin yardım edin dediğimiz ben sarhoşla uğraşmayayım diyorlar. Ben uğraşıyorum çünkü bu durumu ben yaşadım. Alkol kullanan insanlar ile kimse ilgilenmek istemiyor oysaki bu bir ulvi görev. Ben size şimdiden çok teşekkür ediyorum.”

Demirsu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabi bizim için alkol tedavisi görmüş ve bu bağımlılıktan kurtulmuş olması bizim için çok önemli. Cezaevinde yatmış çıkmış. Tamamen her iki kötü durumdan kendisini kurtarmaya çalışan bir insana elbette destek olacağız. Toplumumuzda bu şekilde olan insanlara bir tekme bizde vurup ilgilenmeyelim değil, ellerinden tutup topluma kazandıralım istiyoruz. Ben başkanımızın dediği kişi ile bizzat ilgileneceğim. İşe yerleştirme konusunda yapacağımız bir durum var ise elimden geleni yapacağım. Çevremizde eski hükümlü konusunda bizden talepler var. O arkadaşımızın durumuna göre bir iş varsa yerleştirmeye çalışacağız. Bir yarayı kanatmak değil kapatmak gerekiyor” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi