Türkiye Yardımseverler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı&[#]8217;nca derneğe destek verenle bir arada olmak amacıyla bahar kahvaltısı düzenledi.

Dedeman Otel&[#]8217;de düzenlenen kahvaltıya Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi katılırken, çok sayıda tanınmış işadamı ve avukatlarda katıldı.

Katılımcılara teşekkürlerini dile getiren ve bundan sonrada desteklerini beklediklerini ifade eden Emel Özdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

&[#]8220;Türkiye Yardımseverler Derneği Zonguldak Ailesi adına derneğimizin Zonguldak Şubesi&[#]8217;nin kuruluşunun 70. yılında düzenlediğimiz bahar kahvaltısına katılarak bizi onurlandırdığınız, desteklerinizle derneğimize güç verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.

Hepimiz sosyal ve ekonomik açıdan güçlü, yoksul insanların olmadığı, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmış, sağlıklı, eğitimli ve mutlu insanların olduğu güzel bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bu amaçları gerçekleştirmek için kurulan derneğimizin, önceki dönemlerde, görev yapmış tüm başkan ve yöneticilerine, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize ve etkinliklerimize katılarak derneğimizi destekleyen sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Bugünden sonrada çok değerli katkı ve desteklerinizin artarak devam edeceğine inanıyoruz.

TYS Derneği Zonguldak Şubesi olarak 70 yıllık sürece dönüp baktığımızda başarı ile gerçekleşmiş hizmetlerin çokluğu bizleri mutlu etmektedir. İleriye baktığımızda ise, daha büyük hizmetleri el ele vererek gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerektiğini görüyoruz.&[#]8221;

150 öğrencinin okumasında destek veren 40 yardımsever vatandaşa teşekkür belgesi verildi.

Editör: Pusula Gazetesi