Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, TCDD Zonguldak Gar Müdürlüğü&[#]8217;nü ziyaret ederek, hareket memurlarının şapkasını giydi. Işıklı işaret levhasını da alan Gonca, rüşvet ve yolsuzluklar için kırmızı, hizmet için yeşil ışık yaktı.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, TCDD Zonguldak Gar Müdürü Hasan Hüseyin Akın ile Gar Müdür Yardımcısı Kadem Emanet&[#]8217;i ziyaret etti. Destek isteyen Gonca, tüm TCDD personelini tek tek dolaştı. Hareket memurlarının odasına giren Gonca, burada memurlarla tokalaştıktan sonra, duvarda asılı bulunan hareket memuru şapkasını giydi. Işıklı uyarı levhasını da eline alan Başkan Gonca, işaret levhasındaki kırmızı ışığı yakarak, &[#]8220;Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin eski karanlık günlere dönmesini istemiyoruz. Her türlü rüşvet ve yolsuzluğa &[#]8216;dur diyoruz&[#]8221; dedi. Daha sonra yeşil ışığı yakan Gonca, &[#]8220;Zonguldak için her türlü hizmete varız. Daha temiz, daha yaşanır ve daha güzel bir Zonguldak&[#]8217;a evet diyoruz. &[#]8216;Hizmetler için varız, hizmete devam&[#]8217; diyoruz&[#]8221; dedi.

EK TREN SEFERİ SORUNU
Başkan Gonca, Gar Taksi durağını da ziyaret ederek, taksi şoförlerinin sorunlarını da dinledi. Başkan Gonca´nın yol ile ilgili sorunlarının büyük çoğunluğunu çözdüğünü söyleyen taksiciler, hizmetleri için Başkan Gonca&[#]8217;ya teşekkür etti. Zonguldak ve ilçeleri arasında yapılan en son tren seferinin kaldırılması nedeniyle bir çok vatandaşın mağdur olduğunu anlatan esnaflar, Başkan Gonca´dan yardımcı olmasını istedi. Esnafa yetkililerle görüşme sözü veren Gonca ve Karaelmas Mahallesi Muhtarı Recep Şen ile birlikte TCDD Zonguldak Gar Müdürü Hasan Hüseyin Akın&[#]8217;ı ziyareti esnasında ek tren sefer sorununu anlattı. Akın da ek tren seferi için yazılı talep olması halinde akşam 22.00-23.00 saatleri arasında ek sefer konulması için çalışma başlatılabileceğini kaydetti.
Gonca, Muhtar Şen&[#]8217;in konuyla ilgili yazılı dilekçe vereceğini kendisinin de konuyu siyaseten takip edeceğini ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi