Kdz. Ereğli Kızılay Derneği Başkanı İsmail İşgören ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor Kulübü Derneği (TÜBESK) Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Turan Aras ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Vekili Arslan Keleş´i ziyaret etti. Kızılay Derneği Başkanı İsmail İşgören, dernek olarak yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Dernek olarak gerek Ereğli´de gerekse Zonguldak bölgesinde çok önemli hizmetler yapmaya devam ediyoruz" dedi.
Başkan Vekili Keleş, Kızılay´ın çok kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, "Görev yaptığımız süre boyunca Kızılay´ın bizden bir talebi olursa yerine getirmeye devam edeceğiz. Göreviniz çok kutsal bir görev; vatandaş olarak, yerel yönetimler olarak, her türlü duruma ve tehlikeye karşı hazır olmak gerekir" dedi.
Belediye Başkan Vekili Arslan Keleş, Türkiye Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor Kulübü Derneği (TÜBESK) Kdz. Ereğli Şubesi Başkan Turan Aras, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Serkan Keleş, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Voleybol takım Antrenörü Kemal Güzin ile bir süre ilçenin spor alanında yaptığı ve yapılması gereken çalışmalar üzerine sohbet etti. Keleş, Ereğli Belediyespor´un hedefinin 3. lig olduğunu belirterek, "Ekibimizle birlikte bunu başarmak istiyoruz. Sezon başında büyük fedakarlıklar yaparak güçlü bir kadro oluşturduk. Takımımızın bölgemizde olduğu gibi 3. lige terfi müsabakalarında da başarılı olacağına inancım tam" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi