Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez ve ilçe yönetimi seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütleri ve gazete ziyaretleri gerçekleştiriyor. Diğer adayların horoz dövüşü yaptıklarını vurgulayan Dönmez, bu üslubun Kdz. Ereğli´ye yakışmadığını belirtti. Dönmez, "Korkunun ecele faydası yoktur. 30 Mart sabahı gülen taraf Ereğli olacaktır, gülen taraf Ereğli halkı olacaktır. Halkımız haklının ve doğrunun ne olduğunu biliyor. Kısır çekişmelerle vaktinizi boşa harcamayın, sizde biliyorsunuz ki bu size hiçbir şey kazandırmaz, aksine kaybettirir" dedi.
Saadet Partisi´ne yoğun katılımların olduğunu vurgulayan Dönmez, "Projelerimiz hazır, biz hazırız, Ereğli hazır, şimdi saadet diyoruz. Çünkü, Ereğli´nin saadete ihtiyacı var. Ereğli´de halkımız hizmet bekliyor, halkımıza hizmet yerine edebiyat dersi vermek abesle iştigal olur. Halkımız biliyor ki Milli Görüş belediyeciliğinin adil düzen, önce ahlak ve maneviyat ile 94 yılında, halk ekmekleri, temiz içme suyu, Ramazan iftar çadırları, beyaz masa gibi çok muhip çalışmaları halkımızla tanıştırmıştır. O yıllarda yapılan hizmetlerden sonra halkımızı yanlış yönlendirmelerle saptıran zihniyetlerin işbaşına gelmeleri sonucunda bu yapılan hizmetlerin devamını bırakın, bu çalışmaların üstüne çıkamamışlardır" dedi.
Mart ayı içersinde büyük bir organizasyonla Ankara´dan isimlerin katılımı ile aday tanıtım şöleni yapılacağı belirtildi.
Editör: Pusula Gazetesi