Antalya Emirhan Grup Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Zeki Demirci, Zonguldak&[#]8217;ta yaptırdığı ve kendini adını taşıyan Arslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu&[#]8217;ndaki öğrencileri, geleneksel hale getirdiği &[#]8220;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı&[#]8221; etkinlikleri kapsamında Antalya Side&[#]8217;deki otellerinde ağırladı. Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci&[#]8217;nin başkanlığındaki kafileye, Zonguldak Demirci Çarşısı Müdürü Zekiye Bahadır, 45 öğrenci ve 4 öğretmen katıldı.

Manavgat ilçesinde düzenlenen &[#]8220;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı&[#]8221; kutlama törenlerine katılan öğrenciler, daha sonra tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Emirhan Hotel&[#]8217;de kalan öğrenciler, ilk olarak Emirhan Grup Otelleri&[#]8217;ne bağlı otelleri dolaştılar. Emir Beach, Xanthe Resort, Sensi Mar Resort&SPA ve spor kompleksini gezen öğrenciler, otellere ve tesislere hayran kaldılar.

Geziler sırasında Zonguldak kafilesini, Genel Müdür Mahmut Mengü, Operasyon Müdürü Yüksel Göze, Ön Büro Müdürü Şükran Nurhak, Muhasebe Müdür Yardımcısı Selçuk Kısa, Eğlence Müdürü Doğuş Karaozan, Animasyon Müdürü Evren Akıllı ile otel çalışanları yalnız bırakmadı.

Genel Müdür Mahmut Mengü, otel gezileri sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi;

MANGÜ: MİSAFİR MEMNUNİYETİNİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYORUZ

&[#]8220;Doğanın tüm renklerini sunan, Akdeniz ve Akdeniz&[#]8217;in mavi suları ile bütünleşmiş otellerimizde bütün ince ayrıntılar düşünülmüştür. Xanthe Hotel, bir tatil yerinde ihtiyaç duyulan her şeyin sağladığı gerçek bir 5 yıldızlı oteldir. Aile konsepti içeriğinde hem ebeveynlere, hem de çocuklara hitap eden yapısıyla konforlu ve eğlenceli bir tatil cennetidir. Muhteşem deniz manzarası, sıcak ve kaliteli ekibiyle turizm cenneti Side&[#]8217;de hizmet veriyoruz. Konaklama sektöründe işletmemizin bulunduğu çevrede mevzuatlara uygun olarak sürekli iyileştirmede bulunmak, doğal kaynakların verimli kullanılmasını sağlayarak çevre kirliliğini en aza indirmek ve çevre halkına benimseterek devamlılığını sağlıyoruz. Konaklama sektöründe işletmemizde sunulan ürün ve hizmetlerimizi değişen misafir profiline ve ihtiyaçlarına sürekli iyileştirerek pazar rekabetini arttırmak ve varılmak istenen hedeflere göre misafir memnuniyetini üst seviyeye taşıyoruz. Sensi Mar Side Resort&SPA, tarihi açıdan zengin, modern yaşam ile iç içe geçmiş bir bölgede, modern tasarımı ile hizmet veriyor. Doğanın bütün renklerinin ve güzelliklerinin bir arada bulunduğu yeşilin büyüsünden çıkıp kilometrelerce uzanan ince kumlu sahilinin mavinin büyüsüne kapıldığı yerde, Side Kumköy arası Evrenseki´nin yeni yürüyüş yolu kenarında açılan otelimizde, 237 oda, 3 restoran, 8 bar, büyük NAR SPA-Alanı, küçük alışveriş yerleri, 1 açık havuz, 1 kapalı havuz bulunuyor. Emirhan Grubu olarak, spor takımlarının sahada ihtiyaç duyacağı enerji ve yüksek motivasyon için rahat ve huzurlu bir ortam hazırlamıştır. Spor kompleksimizde tamamı UEFA standartlarında toplam 11 adet antrenman sahası bulunuyor. Sahalarımız bermuda çim olup, drenaj ve otomatik sulama sistemine sahiptir. Tüm sahalarımız müsabaka aydınlatmalıdır. Spor kompleksimizin antrenörler için taktik, futbolcular için duş ve soyunma odaları, ayrıca basın mensupları için de TV, faks ve internet imkanı olan basın odaları mevcuttur. Tüm otellerimizden ücretsiz olarak spor kompleksimize ulaşım sağlanıyor. Tüm saha aralarında misafirlerimizin aktiviteleri keyifle izleyebilecekleri tribünler vardır. Spor kompleksimiz, Xanthe Resort Hotel ve Sensi Mar&[#]8217;a 800 metre, Emirhan Hotel&[#]8217;e yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıktadır. Spor kompleksimizde 27 ülkeden 300&[#]8217;e yakın takım kamp yaptı. Tesisimiz, Türkiye&[#]8217;nin en büyük spor kompleksidir.&[#]8221;

ÇALIŞANLARA SARAY GİBİ LOJMAN

Öğrenciler, Emirhan Grup Otelleri&[#]8217;nde çalışanların kaldığı tesisleri de gezdiler. &[#]8220;Benim çalışanlarım saraylara layık&[#]8221; diyen Emirhan Grup Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Zeki Demirci, Beylerbeyi Sarayı, Çırağan Sarayı gibi isimler vermiş tesislere. Tesislerde, çalışanlar için her şey düşünülmüş. Tesislerde, yüzme havuzu, kafeterya, internet odası, bilardo, masa tenisi ve oyun salonları bulunuyor.

Öğrenciler, en son olarak; Side Müzesi, Aspendos Amfi Tiyatrosu, Side Apollon Tapınağı ve Manavgat Şelalesi&[#]8217;ni gezdiler. Dönüşte ise, Konya&[#]8217;ya uğrayan Zonguldak kafilesi, Mevlana Müzesi ile Konya Şehitlik Müzesi&[#]8217;ni ziyaret ettiler.

23 NİSAN KUTLAMASI SENSİMAR&[#]8217;DA YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sensi Mar&[#]8217;da kutlama düzenlendi. Rahatsızlığına rağmen Emirhan Grup Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Zeki Demirci ve eşi Güler Demirci&[#]8217;nin de katıldığı kutlamalar, Arslan Zeki Demirci&[#]8217;nin kendi sesinden 10 kıtalık İstiklal Marşı&[#]8217;nın okunması ile başladı. Ardından 10&[#]8217;uncu Yıl Marşı hep birlikte söylendi. Arslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu Folklor Ekibi&[#]8217;nin Zonguldak yöresi oyununu sergilemesinin ardından müzik eşliğinde eğlenildi. 23 Nisan kutlama pastası ise, Arslan Zeki Demirci, eşi Güler Demirci ve öğrenciler tarafından hep birlikte kesildi. Kutlamalara katılan yabancı turistler de, Türk çocuklarının bayram coşkusuna ortak oldular. Sensi Mar&[#]8217;daki eğlencenin ardından kaldıkları Emirhan Hotel&[#]8217;e gitmek için otobüse binen öğrenciler hoş bir sürprizle karşılaştılar. Öğrencilerin vedalaşmak için otobüse bindiğini sandıkları Arslan Zeki Demirci, şoför koltuğuna oturarak, öğrencileri kaldıkları Emirhan Hotel&[#]8217;e kadar götürdü. Demirci, otobüsten inen öğrencilere tek tek sarıldı.

GÜLER DEMİRCİ: EŞİME YAŞAM KAYNAĞI OLDUNUZ

Ayrılık günü geldiğinde öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Arslan Zeki Demirci&[#]8217;nin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı uğurlama töreninde, eşi Güler Demirci, öğrencilerle tek tek vedalaştı. Eşinin selamlarını ileten Güler Demirci, &[#]8220;Sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Eşime yaşam kaynağı oldunuz, enerji verdiniz. Seneye de sizleri aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum&[#]8221; dedi.

Gezi süresince Zonguldak Demirci Çarşısı Müdürü Zekiye Bahadır, öğrencilerin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendi ve onlara anne şefkati gösterdi.

Editör: Pusula Gazetesi