Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun&[#]8217;u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Akdemir, kongre sürecinin demokratik şartlarda olduğunu belirterek Coşkun&[#]8217;u tebrik etti. Coşkun ise Akdemir&[#]8217;e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kazananın CHP olduğunu söyledi.

Akdemir ziyarette yaptığı konuşmada: &[#]8220;Kongre süreci geçirdik. Gerçekten demokratik, bizlere ve partimize yakışan seçimde iki aday ortaya çıkmıştı. Yarış içerisinde iki arkadaşımız çok çağdaş, demokratik ortamda seçimin üstesinden geldiler. Üyelerimiz, seçmenlerimiz, delegelerimiz gerçekten partimize yakışır bir şekilde hareket ederek oylarını kullandılar. Ve çok değerli Başkanımız Tarık Bey&[#]8217;i bu konuma layık gördüler ve başkanlığa oturttular. Dileğim o ki sonraki süreçte partimizin birlik ve beraberliğini ülke genelinde birbirimizi kucaklayarak partimizi daha üst seviyelere çıkartarak iktidar olma yarışında hep önde olmak. Bunu da yapacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu anlamda Tarık kardeşimizin Başkanlığını kutluyor, kendisi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını ailemiz adına temenni ediyorum. Bu aile farklı bir aile yardımlaşmayı, dostluğu seven ülkesinin kalkınması adına her türlü çabayı gösteren bir aile. Özellikle Vatan bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın çağdaşlığı, huzur içinde yaşaması bizim partimizin temel ilkelerindendir. Arkadaşlarımızın bunu sağlayacağından hiç şüphem yoktur. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımı da beraberliğimizden dolayı da tebrik ediyorum. Bu da bizim bütünlük içerisinde olduğumuzu gösteriyor.&[#]8221;

Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: &[#]8220;Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi 1 Nisan&[#]8217;da kongremizi gerçekleştirdik. Çift adaylı demokratik bir kongre geçirdiğimizi düşünüyoruz. Kazanan CHP oldu. Sonuçta biz bütünüz, sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Önümüzde ki süreçte bütün arkadaşlarımızla kucaklaşarak Zonguldak ve Ülke&[#]8217;de yerel ve genelde iktidar olmamız gerekiyor. Başkanımıza ve meclis üyelerine ben tekrar teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarını biliyoruz. Sorunların üstesine hep birlikte kararlılıkla gideceğiz. Zonguldak Belediyesi CHP Belediyesi ama sonuçta Zonguldak&[#]8217;ın bütününün belediyesidir. Toplumun her kesiminde hizmet anlayışımız var. Bunun karnesi sandık. Zonguldak&[#]8217;tan başka Zonguldak yok&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi