Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve beraberindekiler Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu&[#]8217;yu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, &[#]8220;Bölge Çalışma Müdürümüz Gönül hanıma atanmış olduğu görevinde başarılar dilemek, hayırlı olsun temennilerinde bulunmak üzere geldik. Kendisi uzun yıllardır bu kuruma hizmet etmiş, başarılı çalışmalarıyla her zaman Zonguldak gündeminde olmuş, bölge çalışma müdürlüğünün bütün kademelerin de görev yapmış başarılı bir memur arkadaşımız. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Görevini layıkıyla yerine getireceğine inancımız son derece tamdır. Her zaman için adil, çalışanlar arasında ayırım yapmadan başarıyı hedefleyen bir çalışma programı sergileyeceğine inandığım için kendisine tekrar başarılar diliyorum. Her türlü çalışmalarında yanında olacağımızı ifade ediyorum&[#]8221; dedi.

Ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu ise &[#]8220;Onlar her zaman bizim yanımızdalar. Memur arkadaşlarımın arasında Türkiye Kamu-Sen üyesi arkadaşlarım oldukça fazla. Kendileri de bulunan hizmetlerinden ve bizlerde aynı hizmetlerden memnunuz. Bu nedenle bende sendikanın için yanında olacağım elbette. Sendikal faaliyetleri yürütürken kendilerinin bizden olan talepleri konusunda destek olacağız. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum bu inceliklerinden dolayı&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi