Yarışmanın üniversite düzeyi okulları bölümü, bireysel aşçı öğrenci kuzu yemeği kategorisinde toplam on iki yerli ve yabancı üniversite öğrencisi ile yarışan Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencisi Soner Şimşek, hazırladığı “Hindistan cevizi ve maydanoz mayhoşluğunda pancar püresi ve ıhlamur esanslı sos eşliğinde kuzu pirzola” ile yarışmada Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.
Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Okan Okur ise üniversite düzeyi okulları bölümü, bireysel aşçı öğrenci balık yemeği kategorisinde toplam on iki yerli ve yabancı üniversite öğrencisi ile yarışarak hazırladığı “Şampanya köpüğü eşliğinde ıspanağa sarılı levrek filetosu” ile yarışmada Türkiye üçüncülüğü ile bronz madalya aldı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Gastronomi Kulübü Başkanı Öğr. Gör. İhsan Kazkondu, öğrencileri Soner Şimşek ve Okan Okur’u kutlayarak, desteklerinden dolayı Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü ve Sağlık Kültür Daire Başkanlığına teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi