Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, SP Ereğli İlçe Başkanı İsmail Yılmaz ve yöneticiler Ereğli Muhtarlar Derneği´ni ziyaret etti. SP Ereğli İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, mahtarlar için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirterek, &[#]8220;29 Mart´tan sonra Saadet Partisi iktidarıyla elimizden gelen gayreti bütün muhtar arkadaşlarımıza göstermeye, Ereğli´ye gereken bütün çalışmaları yapma noktasında işbirliği içinde olacağız. İnşallah bu seçimlerde kavganın, gürültünün ve seviyenin düşmemesi dileğiyle sevgi, barış, dostluk kelimelerde kalmasın insanlar bunu kalplerinde yaşasın diye temini ediyorum. Atılacak her adımda Saadet Partisi olarak öncü olacağımızı ve Ereğli´nin önünün açılması noktasında nereye gidilmesi gerekiyorsa, kazandığımız sürüde, muhalefette kaldığımız zamanda biz Ereğli´nin önüne düşer istediğini alma noktasında gücümüzün yettiği kadarıyla çalışacağız&[#]8221; dedi.
SP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, göreve seçildikleri zaman muhtarlarla ilişkilerinin bugünkünden daha iyi olacaklarını belirtti. Dönmez, &[#]8220;En ağır görevlere sizlere düşüyor. Muhtarlarımızın tek gayesi sorumlu oldukları alanda köylüye, halka, vatandaşa iyi hizmet götüre bilmek. Bütün çabaları bu, bunları biliyoruz. Bu sürecin muhtarlar için daha kolay, daha farklı ve daha gözde hizmetlerle olması bizim en büyük temennimiz. İnşallah 29 Mart yerel seçimlerinden sonra biz geldiğimizde muhtarlarla olan ilişkimiz bugünkünden çok daha farklı olacak ve onların yapacağı hizmetlerin bugüne kadar olan hizmetlerin yanına on kat daha hizmet yapması için elimizden gelen hür türlü gayreti göstereceğiz. 29 Mart yerel seçimlerin hem Ereğlimize hem de ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, yapmacık sevgilerden ve işlerden hoşlanmadıklarını belirterek, muhtarların istediği hak ettiği yerde olmadıklarını söyledi. Başol, &[#]8220;Muhtarlar derneği camiasını ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Seçimden seçime muhtarları adam yerine koyarak hatırlıyorlar. Ama seçimden sonra muhtarlarımızı arayan da yok soran da yok. Gerçekten muhtarlar derneği camiasını seven, muhtarların sıkıntısını bilen başkanlarım ve arkadaşlarımız sözlerimin dışındadır. Yapmacık sevgilerden ve işlerden biz ve kamuoyu hoşlanmıyor. Hala muhtarlarımız istediği hak ettiği yerde değildir. Bir sosyal güvencesi hala rayına oturtturulmuş değildir. Halkımız ile devletimiz arasına köprü kuran muhtarlarımız elinden gelen gayreti hassasiyetle göstermektedir. Belediye ve İl Genel Meclisi´ne aday olan arkadaşlarımdan iş olsun diye oraya aday olmalarını istemiyorum. 29 Mart yerel seçimlerin Ereğli halkına hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkan adayı Dönmez ve ilçe başkanı Yılmaz, Dernek Başkanı Başol ile bir süre sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi