Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi´ne katılan Gürsel Tekin iki olaya çok fena bozuldu.
Bunlardan birincisi salonda devam eden koltuk tartışmasıydı.
Avukat Erol Mekik´in Gürsel Tekin ile yan yana oturabilmek için erkenden gelip oturduğu yeri tek etmemek için gösterdiği çabaya çok şaşıran Tekin, İl Başkanı´nın protokolde yer bulamamasına ve yaşanan koltuk kavgasına çok sinirlendi.
"Biz neyle uğraşıyoruz bunlar neyle uğraşıyor" diyerek tepkisini dile getirdiği öğrenilen Tekin´in kendisini zor tuttuğu ortaya çıktı.
Bir ara gazetecilere açıklama yapacağını söyleyerek salondan çıkan Tekin sigara ve kahve içerek sakinleşmeye çalıştı.
Tekin´i sinirlendiren bir diğer konu ise İsmail Eşref´in istifasıyla boşalan Zonguldak Belediye Başkanlığı´na getirilecek ismi belirlemek için yapılan seçimde verilen 3 fireydi.
Olayın nasıl olduğu hakkında bilgi alan Tekin´in, CHP´nin adayını desteklemeyen meclis üyelerinin CHP kimliği ile görevlerine devam etmesine ve bu kişlilerin hala ortaya çıkartılamamış olmasına sinirlendiği görüldü.
Tekin´in bu konuyu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşacağı, isimleri tespit edilemeyen kişileri onurusuz olmakla suçlayıp tepki gösterdiği öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi