Şimdi bu hafta kafamızı gözümüzü de yarsalar, o bant aparatı atıyorlar ya, onu da yapsalar, bıçak da sallasalar, kurşun da atsalar inşallah geçecek. Allah bize bunu nasip edecek inşallah. Hayır bu FETİH 1453 filminden bir replik değil, söyleyende Ulubatlı Hasan hiç değil. Bunlar Zonguldak&[#]8217;ımızın taze, çiçeği burnunda milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;a ait. Söylediği yerde Çaycuma&[#]8217;da bir cami açılışı. Muharrem İnce polemiğinden sonra ki ikinci büyük taarruzu.

4+4+4&[#]8217;teki savunma görevi (kürsü setti) bitmiş artık hücum ediyor. Demokratik ve laik cumhuriyeti koruyacağına, herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden vazgeçmeyeceğine dair meclis kürsüsünden ettiği yemini de unutarak &[#]8216; ateist ve dinsiz bir gençten ailesine de vatanına da fayda gelmez&[#]8217; diye devam ediyor.

Özcan Ulupınar medyada gözükmeyi seviyor, çoğu zaman bunu hazırlanmadan da yapıyor. Çünkü hata yapmaktan korkmuyor. Hata yapsa ne olacak bunu dile getiren mi var?

O rahatlıkla da şimdi strateji değiştirdi. Devrek kabuğundan çabuk sıyrıldı hatta kendince Zonguldak&[#]8217;ı bile aştı yukarıya oynuyor. Genel Başkanın yani Başbakanın gözüne girmeye çalışıyor. Daha çok erken ama herhalde bir bildiği vardır.

Gerçek şu ki tanıdığımız Özcan Ulupınar&[#]8217;a yakışmıyor hatta bir beden büyük geliyor yeni uslubu. Ulubatlı surlara ilk çıkıp bayrağı dikmişti ama sonu malum. Bu hamleler onu yukarılara taşımaya yetmez, hatırlatması bizden.

Zirvedeki Milletvekili Ali İhsan Köktürk

Merkez İlçe Kongresinde Tarık Coşkun&[#]8217;u desteklediğini açıkladı Ali İhsan Köktürk. Bunu herkes biliyordu ama tarafsızmış gibi davranacağı düşünülüyordu Adalet Komisyonu Üyesinin. Tarık Başkanın omurgalı duruşundan dolayı böyle bir karar verdiğini de söyledi.

Yaşar Avcı kongre öncesi bir ortopediste mi gider son çare olarak bilemem ama çokta etik olmadı bu açıklama. Sayın vekilimizin tarzı da değil bu ama sağlam tüyo aldı herhalde. Sandık bu ne olacağı belli olmaz ama seçimi Yaşar Avcı alırsa ne olur?

Bence ondan iyisi olmaz.