Trabzon&[#]8217;da yapılan bu müsabakalara Ankara, Trabzon, Erzincan, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Ordu, Sivas, Rize, Samsun, Tokat, Muş, Giresun ve Zonguldak illerinden on dört okul takımı katıldı. Çaycuma Anadolu Lisesi kız badminton takımı müsabakalar sonucunda on dört takım arasından sıyrılarak dördüncü oldu ve Zonguldak&[#]8217;ı temsilen Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Aynı zamanda Türkiye genelinde altı bölgede yapılan bu müsabakalar sonucunda en iyi 24 okul takımı arasına girmeyi de başarmıştır. Ayıca okul idaresinden alınan bilgiye göre, Çaycuma Anadolu lisesi 2011-2012 öğretim yılında bu güne kadar yapılan okullar arası müsabakalarda erkek kros takımı ilçe birincisi, voleybol kız takımı ilçe birincisi, futbol takımı ilçe grup ikincisi, erkek badminton takımı il dördüncüsü olmuştur. 12-13 Nisan tarihlerinde ilde yapılacak olan puanlı atletizm müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanan öğrenciler geçen sene elde ettiği on yedi madalya rekorunu kırmayı hedeflediği öğrenildi.

Çorum&[#]8217;da yapılacak yarışma öncesi takım, hem bu başarıyı paylaşmak, hem de müsabaka öncesi moral artırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli&[#]8217;yi ziyaret etti. Dereli sporcu öğrencileri, beden eğitimi öğretmenini ve okul müdürünü başarılarından dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;i ziyaretinde Gülşen öğrencilere imkanlar ölçüsünde maddi açıdan destek verebileceklerini belirtti.

Öğrenciler başarılarını İlçe Kaymakamı Hasan Yaman ile de paylaştı. Okul müdürü ve beden eğitimi öğretmeninden okulun sportif etkinlikleri hakkında bilgi aldı. Okulun ve öğrencilerin başarılarını tebrik ederek, Türkiye şampiyonasında ili en güzel şekilde temsil etmelerini temenni etti.
Editör: Pusula Gazetesi