Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu,15 Mart Dünya Tüketiciler Günü nedeniyle Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i ziyaret ederek ve görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.
Ziyarette konuşma yapan Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, &[#]8220;24 Martta bir panelimiz var. Nikah salonunu tahsis ettiniz, çok teşekkür ediyorum. Zonguldak, coğrafyası zor bir kenttir. Bu anlamda zaman zaman kazılar oluyor ama ileriye dönük baktığımızda kent için önemli bir durumdur. Bu konuyu biraz daha vatandaşa bilgilendirmek, kazıların niye yapıldığını vatandaşa anlatmak önemli bir şeydir. Kalorifer külleri yerlere dökülüyor. Kimse bunları poşetlemiyor. Temiz bir işlem yapılmıyor. Bu konuda vatandaşın sonuçta kendisi için de önemli bir şeydir. Bu konuda çalışma yapılmasını bekliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
15 Mart Dünya Tüketiciler Günü&[#]8217;nü kutlayan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise &[#]8220;Başkanımızın güzel tespitleri var. Temizlik konusunda benim hassasiyetim farklıdır. Ancak çok yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle şehri ihmal etmiş gibi gözüküyoruz. Aslında bu ihmal değil. Biz küller konusunda bütün evlere ve esnafa, tebligat çıkarttık. Küllerin poşetlenmesini istedik. Bütün mahalleleri kontrol ediyorum. Ama maalesef torbalamak zor oluyor. Kapıcılarımız bunları yapmıyor. Ama bu ceza sistemini özellikle kapıcılara uygulayacağım. Buna kaloriferci dikkat edecek. Kül ve çöp konusunda, kaloriferci ve apartman bakıcılarına dikkat etmeleri konusunda uyaracağız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi