DÜZCESPOR KENDİ SAHASINDA PERPERİŞAN

Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;de son haftalara girilirken Play-Off&[#]8217;lara kalmak için heyecan yükseliyor. Olumsuz saha şartları nedeniyle ertelenen karşılaşmada Zonguldak Kömürspor, 18. hafta mücadelesinde Düzcespor&[#]8217;u deplasmanda 3-0 yenerek büyük avantaj elde etti.

Düzcespor ve Zonguldak Kömürspor Düzce 18 Temmuz Şehir Stadında karşı karşıya geldi. İstanbul bölgesi hakemleri Cahit Ataş, Armağan Çekinmez ve Ogün Kamacı´nın yönettiği maçta ev sahibi Düzcespor rakibi Zonguldak Kömürspor´a 3-0 yenildi.

Kırmızı-Lacivertliler, zirve yolunda en önemli karşılaşmalarından birini 18 Temmuz Stadı&[#]8217;nda Düzcespor&[#]8217;a karşı oynadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 9 kişi kalan Düzcespor karşısında etkili futbolcuyla Kırmızı-Lacivertliler fark attı.

İLK DEVRE FATİH DENİZ SAHNEYE ÇIKTI
Karşılaşmaya atak bir futbolla başlayan Düzcespor ilk dakikalarda gol için rakip kaleye yüklendi. İlk 10 dakikadaki bu baskı sonuç vermeyince Zonguldak Kömürspor oyunda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın 14. dakikasında Zonguldak Kömürspor Fatih Deniz ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarıda gol pozisyonuna girmekte zorlanan Düzcesporlu futbolcular 8 sarı kart görerek soyunma odasına 1-0 mağlup gittiler.

ZONGULDAK İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıya Zonguldak Kömürspor golle başladı. Maçın 48. dakikasında ceza sahası sağ çizgi üzerinde topa kayarak müdahale eden Adem Alkurt elle müdahale ettiği gerekçesi ile ikinci sarı karttan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 52.dakikasında Kubilay ceza sahası içerisinde rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı öncesi Mehmet Kömürcü hakeme itiraz ederken kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve Düzcespor sahada 9 kişi kaldı. Penaltı atışını Kırmızı-Lacivertlillerin Bartınspor&[#]8217;dan yeni transferi Kaan Demircan kullandı ve topu ağlarla buluşturarak farkı 2&[#]8217;ye çıkardı.

RAKİP İKİNCİ YARI 9 KİŞİ KALDI

52.dakikadan itibaren sahada 9 kişi mücadele eden Düzcespor&[#]8217;da kaleci hariç tüm futbolcular sarı kart gördü. Maçın geri kalan dakikalarında Düzcespor uzun toplarla rakip kalede farkı azaltacak gol arasa da bunda başarılı olamadı.

90+4&[#]8217;de Zonguldakspor Burak&[#]8217;ın kaydettiği golle sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Düzcespor bu mağlubiyetle zirve yarışında büyük yara alırken, Zonguldak Kömürspor ise yeniden umutlandı.

DÜZCESPOR TEKNİK HEYETİ İSTİFA ETTİ

Farklı yenilginin ardından Düzcespor antrenörü Mustafa Yıldırım ve yardımcı antrenör Seçkin Asuk istifa ettiklerini bildirirken, son 3 karşılaşmada takımı kimin çalıştıracağı merakla bekleniyor.Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında hanesine 3 puanı yazdırarak 35&[#]8217; e yükseldi ve 1 basamak çıkarak 4. sırada yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi