Bölgesel Amatör Ligi 13. Grup´ta play-off mücadelesi veren Kozluspor, deplasmanda Geredespor´u tek golle mağlup etti.

İlk iki takımın play-off´lara katılma şansı kazanacağı Bölgesel Amatör Ligi 13´ncü Grup´ta zirve mücadelesi veren Kozluspor, 19´ncu hafta karşılaşmasında Geredespor´a konuk oldu. Karaçayır Tesisleri´nde oynanan karşılaşmaya ev sahibi Geredespor Muhammet, Abdullah, Nazif, Murat, Serdar, Mustafa, Adnan, Fesih, Yasin, Murat Gür ve Ufuk on biriyle başlarken, konuk takım Kozluspor ise Seyhun, Emir, Salih, Gökhan, Barış, Uğur, Emre, Emrah, Yüksel, Uğur ve Samet on biriyle mücadele etti. Zonguldak´tan gelen 20 taraftarın desteğiyle maça başlayan Kozluspor, ev sahibi ekibe ilk 45 dakikalık bölümde üstünlük sağlayamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda ev sahibi Geredespor Ufuk ve Yasin´le gol pozisyonlarından yararlanamazken, rakibine de gol şansı vermedi. Ancak karşılaşmanın 72´nci dakikasında sonradan oyuna giren Kozluspor´lu Engin Cicem, attığı golle takımını öner geçirdi. Bu golden sonra rahatlayan konuk takım, geride kalan dakikalarda rakibine gol pozisyonu dahi vermedi. 90 dakikanın son düdüğü çaldığında Kozluspor puanını 35´e çıkartarak 3. sıraya yükseltirken, Geredespor ise 20 puanla 9. sırada kaldı.

ÖZTÜRK: OYUNDAN ÇOK SKOR ÖNEMLİYDİ

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, "Ligin sonların geliyoruz. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Play-off´lar için dört maç kaldı. Avantajlı duruma gelmek istiyorduk. Geredespor maçının zor olacağını tahmin ediyorduk. Ama oyunu zora çeviren kendimiz olduk. Basit pozisyonları atamadık. Oynanan oyundan çok alınan 3 puan önemliydi. Önemli olan bu yarışta öne geçip söz sahibi olmak istiyoruz" dedi.

HAFTANIN MAÇLARI:

Sultangazi Spor - Geredespor

Kozlu Spor - Beyköy Belediyespor

Tuna Spor - Tosya Belediye Spor

Belediye Safranbolu Spor - Zeytinburnuspor

Bartınspor - Zonguldak Kömürspor

Düzcespor - İstanbul Beylikdüzüspor

Editör: Pusula Gazetesi