Türkiye´de ilk yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan Türk Sağlık Sen tarafından Yılın doktoru seçildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen ödül törenine Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal katıldı. Ödül törenindeki konuşmasına Türkiye´de ilk yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan´ı, ekibini ve hastane çalışanlarını tebrik ederek başlayan Genel Başkan Önder Kahveci " Prof. Dr. Ömer Özkan´ın gerçekleştirdiği ameliyat Türkiye´nin yüz akıdır. Bize ve ülkemize ciddi bir prestij kazandırdılar. Türkiye´den nobel ödülüne bir aday sunulacaksa, biz Ömer hocamızı teklif ediyoruz&[#]8221; dedi.

Prof. Dr Özkan "Değer Verdiğimiz Bir Kurum Tarafından Ödüllendirmek Güzel"

Prof. Dr. Ömer Özkan Türk Sağlık-Sen´den ödül almanın kendisi için değerli olduğunu ifade ederek " Değer verdiğimiz bir kurum tarafından ödüllendirmek güzel. Bir kişiyi, yaptığı işten dolayı ödüllendirilmesinden başka mutlu eden hiçbir şey yoktur. Son bir iki aylık süreçte olumlu şekilde gündemde olmaktan mutluyuz. Sürekli halk tarafından toplum tarafından olumlu şekilde dillendiriliyoruz ve ilgi odağı şeklindeyiz.. Bu ödüle layık görülmekten oldukça mutluyuz." dedi.

Abdurrahman Uysal da Özkan&[#]8217;ı kutlayanlar arasındaydı

Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal ise başarılı hekim ve sağlık çalışanlarının örnek olmaları anlamında yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek;

&[#]8220;Bir Türk hekiminin böyle bir başarıya imza atması sağlık çalışanlarını gururlandırmıştır.Türk Sağlık Sen Ailesi olarak sayın hocamızı yılın doktoru olarak tebrik ediyoruz. Sağlık alanında çok çalışarak özveri göstererek ilkleri gerçekleştiren ve çalışma yaşamında olumlu izler bırakan tüm sağlık çalışanlarımızı desteklemeyi sürdüreceğiz. Değerli hocamız Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibini canı yürekten bir kez daha kutluyor başarılarının devam etmesini diliyoruz&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi