Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkezi´nin 2 ayda bir gerçekleştirdiği Kurulu ve Şube Başkanları toplantısı Zonguldak´ta gerçekleştiriyor.


Dedeman Otel´te gerçekleştirilecek olan toplantı öncesi, Genel Başkan İsmail Dilber ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir´i makamında ziyaret etti.



İLK DURAKLARI AYYILDIZ OLDU

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, ziyarette Türk futbolunun önemli isimlerini Zonguldak´ta görmekten gurur duyduğunu kaydetti. Başarıyla göğsümüzü kabartan futbolunun duayen isimlerine günün anısına işlemeli porselen tabak hediye etti. TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ise derneklerinin plaketini Ayyıldız´a sundu.


AKDEMİR´LE FUTBOL ÜZERİNE...


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu´nun ikinci durağı ise Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir oldu.


Futbol içerikli futbolun ardından Akdemir, futbolcuk ve Milli takımlarda görev yaptıkları dönemlerde Ülkemize önemli hizmetlerde bulunan isimleri Zonguldak´ta görmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Sohbetin ardından TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir günün anısına çeşitli hediyeler verdi.



TÜRK FUTBOLUNUN DUAYEN İSİMLERİ ZONGULDAK´TA


Ziyarete Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber ile beraber Genel Başkan Baş Danışmanı ve eski Milli takımlar Teknik Direktörü Metin Türel, Başkan yardımcısı ve eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Tınaz Tırpan, Başkan Yardımcısı ve Ümit Milli takım eski Teknik Direktörü Nevzat Güzelırmak, Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, Süleyman Tohumcu, Genel Sekreter Alaattin Naganlu ve Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ziyarette yer aldı.

Editör: Pusula Gazetesi