Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay,10. olağan kongrelerinden sonra Vali Erol Ayyıldız&[#]8217;ı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Gülay, Zonguldak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek: &[#]8220;Ziyaretimizi kabul ettiğiniz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bizler 10. olağan kongremizde yeni seçilen MHP Merkez İlçe Teşkilatıyız. Sizleri ziyaret etmek istedik. Hem görüş alışverişinde bulunmak hem de sizleri çalışmalarınızdan dolayı teşekkür etmek istedik. Zonguldak için koşturuyorsunuz. Takip ediyoruz sizleri. Hepimizin tek derdi Zonguldak. Siz bunlara öncülük yapıyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olacağız. Allah nasip ederse Zonguldak için hep birlikte birşeyler yapmaya çalışacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.

VALİ AYYILDIZ: BAŞARILAR DİLİYORUM

Vali Erol Ayyıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti. Ayyıldız: &[#]8220;Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Ağırlıklı olarak her yönüyle bilhassa siyaset yönüyle seçilmiş bir ilde görev üstlenmek diğer illere göre biraz daha meşakkatli diye düşünüyorum. Sorumluluğu ağır. Ama gördüğüm kadarıyla tecrübeli insanlar var. Bu zamana kadar getirilen güzellikleri sizler daha ilerilere götüreceksiniz. İnşallah hep beraber Zonguldak için yapılması gereken şeyleri birlikte yaparız. Sizlere başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi