Ligin 18. haftasında Kozluspor ile Sultangazispor karşılaşması öncesi nefesler tutuldu. Ligin zirvesinde yer alan İstanbul temsilcisini yenerek Play-Off umutlarını sürdürmek isteyen Yeşil-Beyazlılar kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Sezonun tamamlanmasına 5 hafta kala ligin üst sıralarında çekişme nefesleri kesiyor. 10 kişi kaldığı maçta Düzcespor´u 3-1 yenme başarısı gösteren Yeşil-Beyazlılar, haftaya zirvede giren Sultangazispor maçına morali şekilde hazırlandı.


Kozluspor´da kart cezalısı Barış Keserci, kritik karşılaşmada yer alamayacak. Antrenör Bülent Öztürk, Barış´ın yokluğunda stoperde ara transfer döneminde Keşanspor´dan kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Feyzullah Hardal´a yer vermesi bekleniyor.



KAPTAN ŞAMPİYONLUK TİŞÖRTÜYLE ÇIKTI


2 sezondur Kozluspor´un başarısı için ter döken takım kaptanı Barış Keserci, geçen sezon özel olarak yaptırılan Şampiyonluk tişörtüyle çalışmaya katıldı.


Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken tecrübeli oyuncu, Pazar günü kendi mevkisinde oynayacak olan Feyzullah Hardal´la beraber objektiflere poz verdi.


Kart cezası nedeniyle bu haftaki maçta forma giyemeyecek olan Kozluspor´un kaptanı Barış Keserci, arkadaşlarına saha kenarından destek olacak. Takım olarak Play-Off´lara kalacaklarına inandığını belirten Barış, "Sultangazispor maçında sahada olmayacağım ama takım arkadaşlarıma güveniyorum. Arkadaşlarım gerekeni yapacak. " dedi.



KOZLU SAHASI´NDA BEYAZ ÖRTÜ KALDIRILDI


Zonguldak´ta 5 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle futbol sahaları da kar altında kaldı. Hafta sonu Bölgesel Amatör Lig´de Kozluspor &[#]8211; Sultangazispor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak olan Kozlu Sahası´nı kardan temizlemek için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kozlu Sahası´nda günlerdir biriken kar kütleleri iki gündür temizlenmeye çalışılıyor.


Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden Kozluspor´da Kulüp çalışanları ve belediye işçileri tarafından sahalarda 2 gündür kar temizleme seferberliği başlatıldı.


Çalışmaları tüm hızıyla sürdüren Sahada bir yandan temizleme çalışmaları yapılırken, diğer yandan ise Kozluspor antrenman yaptı. Gelberi ve elek denilen araçlarla temizlenmeye çalışılan sahada kartopları da yuvarlanarak, dev karkütleleri oluşturuldu. Saha ortasındaki kar kütleleri el arabaları yardımıyla saha dışına çıkartılıyor. Sahadan tonlarca ağırlıkta kar temizlenirken, zaman zaman devam eden yağışlar nedeniyle sahada yaklaşık 10 santimetreye ulaşan kar örtüsünün bulunması dikkat çekiyor. Hafta sonunda oynanacak olan maça kadar temizleme çalışmaların süreceğini belirten Kozluspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Erhan Birinci, "Bu hafta sonunda 2 gündür temizleme çalışmalarını sürdürüyoruz. Kartoplarını yuvarlayarak, dev kar kütleleri oluşturduk. Bu kütleleri el arabasıyla çıkartıyoruz. Kulüp çalışanlarımız ve Kozlu Belediyesi işçilerinin de yardımıyla, elek yada gel beriler ile karları temizlemeye çalışıyoruz. Bu hafta kritik bir müsabakamız var. Maç saatine stadı hazır hale getirmeye çalışıyoruz" dedi.



BAL´DA HAFTANIN PROGRAMI:


Bölgesel Amatör Lig 13´üncü Grup´ta haftanın programı ve karşılaşmaları yönetecek hakemler şöyle;


4 MART PAZAR


13:30 Düzcespor-Zonguldak Kömürspor (Bahattin Şimşek, Deniz Karedeniz, Ahmet Oğuz Yılmaz)


13:30 Kozluspor-Sultangazispor (Turgay Cemil Ayan, Mesut Melih Topuz, Gökhan Biçici)


13:30 Belediye Safranboluspor-Beyköy Belediyespor (Ali Denizkuşu, Ömer Aslantekin, Soner Demiray)


13:30 Bartınspor-Tosya Belediyespor (Mustafa Ayçelik, Uğur Doğan, Necati Şenkeleş)


14:30 İstanbul Beylikdüzüspor-Zeytinburnuspor (Seser Tuna, Emre Yılmaz, Kemal Elmas)


14:30 Tunaspor-Geredespor (Mehmet Örüng, Yakup Olğar, Onur Baylan)

Editör: Pusula Gazetesi