Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara arasındaki buzlar eridi. Zonguldak CHP Belediye Başkan adayı İsmail Eşref´in Düzcespor´dan Can Özkeskin´i transfer etmesinin ardından Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile Kulüp Başkanı Celal İncakara arasındaki yaşanan polemik tatlıya bağlandı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca kurmaylarıyla beraber seçim gezilerinde Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara´yı Kulüp Binası´nda ziyaret etti.


Kulüp Başkanı Celal İncakara, Gonca´nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zonguldakspor´un eşortmanını hediye etti.


Zonguldakspor´un siyasetin üzerinde duygu kaynakları olduğuna değinen Belediye Başkanı Secaattin Gonca, kentin tanımına anlamında önemi olduğunu kaydetti.


Gonca ziyarette yaptığı konuşmada, "Zonguldakspor´un bulunduğu konum herkesi olduğu gibi bize de fazlasıyla üzüyor. Kulübe sahip çıkılması anlamında her platformda takıma destek olduk. Eline taşın altına koyan İncekara ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Bu kulüp bütün kentin. Kulüp Binası´ndan içeriye girerken içim kıpır kıpır ediyor. Zonguldakspor´da görev yaptığım dönemlerde verdiğimiz mücadele aklıma geliyor. Kulübe gelince kendi evime gelmiş gibi oluyorum. Zonguldakspor Ligde başarılar sonuçlar alıyor. Zonguldakspor´un Profesyonel lige çıkarak bu başarıyı taçlandıracaklarını umuyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi