MHP&[#]8217;nin Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi Pazar günü gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Gürkan Gülay, şölen havasında bir kongre yaşanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kısa bir süre önce atamayla gelerek yönetimi oluşturan Gülay&[#]8217;ın yeni yönetiminde yer almak isteyen çok sayıda ismin bulunması dikkat çekiyor. Gülay&[#]8217;ın listesini hazırladığı ve son şeklini vereceği öğrenildi.

Önceki gün Ankara&[#]8217;da olan Gülay, dün kongreyle ilgili olarak Pusula&[#]8217;nın sorularına verdiği yanıtta Genel Merkez düzeyinde katılımcılar hakkında da bilgiler verdi.

Zonguldaklıları kongre salonuna davet eden Gülay yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; &[#]8220;

&[#]8220;Dün gerçekleştirmiş olduğumuz Genel Merkez ziyaretimizde Genel Başkanımızın partililerimize ve Zonguldak halkına selamları var. Genel Merkez görüşmelerimizde Pazar günü Genel Maden İşçileri Sendikasında yapacağımız 10. Olağan Kongremize Genel Başkan Yardımcımız Hukuk İşlerinden sorumlu ve Anayasaya Komisyonunda partimizi temsil eden Faruk Bal ve Genel Merkezimizin Disiplin Yöneticimiz İlhami Yılmaz&[#]8217;ın katılması kesinleşmiştir. Bizler kongremizin şölen şeklinde geçmesi için kongre çalışması hazırlıklarına devam etmekteyiz. Bu doğrultuda partililerimizin de Zonguldak halkının da ve MHP&[#]8217;nin Zonguldak&[#]8217;ta yerel yönetimlerde ve genel seçimlerde başarılı olabilecek düzeyde olduğunu görmeleri için kongremizi şölen şeklinde geçirmeye çalışıyoruz. Önemli olan konu şudur. Bizler delegeyi yaparken örnek partiler gibi akrabamızı, eşimizi, dostumuzu değil tamamen partililerimizi ve MHP&[#]8217;ye gönül vermiş insanları delege olarak yazarız. Bizler seçilmek konusunda kendi akrabalarımız tarafından seçilmek değil partililerimiz tarafından teveccüh görmek istiyoruz. Bu konuda delege yapımızı yaparken de bu hususlara çok dikkat ettik. Ve inanıyorum bu kongre Zonguldak ve MHP için başlangıç olacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlere bu kongrenin vermiş olduğu şevkle iddialı olarak başlamış bulunmaktayız&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi