BES Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin ve yönetimi, Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu´yu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, &[#]8220;Kanun üstünde kararname ile Çalışma Bakanlığı olarak Bölge Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlükleri birleştirildi. O tarihten buyana Bölge Müdürlüğünü vekaleten ben yürütüyordum. Bu konuda 38 yıl hizmetim var. Bayağı eskiyim. İş-Kur Müdürü arkadaşımda İş-Kur Müdürlüğünü yürütüyordu. Tabi biz iki başlı bir kurum gibiydik. Bir atama olacaktı mutlaka. 21 Şubat tarihinde bunu gerçekleştirdiler. Şu saatten sonra yine inşallah layık olmaya çalışacağız. Başarılı bir şekilde yürütmeye çalışacağız. Başarılı bir şekilde yürütmek istiyorum. Allah utandırmasın. Önemli olan atama değil de, bu saatten sonraki görevleri layıkıyla yerine getirebilmek. İnanıyorum, hedefim en iyi şekilde Bakanlığımı temsil etmek Zonguldak ilinde. İki kurumun birleştirilmesiyle hizmetlerimiz daha da arttı. Bakanlığımızın buradaki düşüncesi vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri, daha verimli hizmet alabilmeleri, tek çatı altında toplanabilmemiz&[#]8221; dedi.
Daha sonra ziyarette konuşma yapan BES Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin ise, &[#]8220;Bölge çalışma müdürlüğüyle iş-kur il müdürlüğünün farklı kurumlar olarak gözetilmesinden kaynaklı ülkemizde en büyük sorun olduğuna inandığımız kayıt dışı istihdamlarla bir an önce ilimizde mücadele edilir. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi