Yalova Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Yönetimi, İlçe Başkanları ve ilçe Yerel Yönetimler Başkanı, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları, Belde Başkanları ve Belde Yerel Yönetimler Başkanları, İl Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları ve Belde Belediye Meclis üyelerinden oluşan hazırun iştirak etti.

Toplantı da Yalova Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bayram Koçgündüz, İl Başkanı Mazhar Aydın, Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Yalova Milletvekili Temel Coşkun´un konuşmalarından sonra basına kapalı bölüm ile devam etti.

Karabük ilinde ise, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde yapılan toplantıya Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Ömer Ayar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ile il ve ilçe parti yöneticileri katıldı.

İl Başkanı Ömer Ayar, toplantıda yaptığı konuşmada, Karabük´teki 8 belediyeden 7´sinin partisine ait olduğunu hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimlerde 8 olduğunu söyledi.

Teşkilat olarak bu yolda durmadan çalışmaları gerektiğini anlatan Ayar, "Disiplinli, prensipli, düzenli hareket etmek, her türlü toplantıda bir araya gelmek, birlik ve beraberlik sistemi içinde hareket etme gibi güzel şeylerin sadece partimize ait bir güzelliktir. Ak Parti Belediyeleri Türkiye´de bir benzeri daha olmayan çok önemli çalışmalara imza atan belediyelerdir. Karabük merkezde aynı hizmeti sunamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu sefer bu inançla inşallah yerel seçimlerden başarı ile çıkacağız. Karabük´e sunamadığımız hizmetleri sunacağız. Bu hep birlikte başaracağız" dedi.

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, yerel yönetimlere sahip olmayan siyasetin genelde de başarıyı yakalamayacağını belirterek, bu yönde yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi