KOZLUSPOR YEDEK AĞIRLIKLI ÇALIŞTI


Bölgesel Amatör Lig´de Play-Off´ları hedefleyen ekiplerden Kozluspor, 2 günlük iznin ardından Düzcespor´la oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına Tuna maçında yedek soyunan oyuncuların katılımıyla başladı.


Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Tunaspor´la 0-0 berabere kalan ekipte, yoğun maç maratonunu en az kayıpla geçmenin mutluluğu yaşanıyor.


Bayrampaşa Tunaspor maçında yedek soyunan ve alt yapı oyuncularının katılımıyla Yeşil-Beyazlılar, Düzcespor hazırlıklarına Antrenör Bülent Öztürk yönetimde başladı.


Yoğun maç maratonundan çıkan Kozluspor´da Öztürk, Tunaspor maçında yer alan oyunculara Çarşamba gününe kadar izin verdi. Yeşil-Beyazlılarda, Uğur Arda ve Engin Cicem´in hafif sakatlığı bulunduğu belirtildi.



TUNASPOR BEBARELİĞİ BİZİM İÇİN KAYIP


Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Tunaspor´la 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendiren Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, "Tunaspor deplasmanı bizim açımızdan büyük önem taşıyordu, 3 puan için hesaplarımızı yapmıştık. Ancak 15 günde 5 maça çıkmamız bizi etkiledi. Kadromuzda yer alan aynı oyuncuların yer alması fizik olarak yordu. Maç oynadığımız saha küçüktü, daha çok koşmak gerekiyordu bunun sıkıntısını yaşadık.


Çok iyi oynamadık ama pozisyonda vermedik. Girdiğimiz pozisyonları atamadık, birde bariz bir golümüz ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Beraberlikle döndük İstanbul deplasmanından. Üç puan için çaba gösterdik ancak kötü günümüzdeydik.


Bizim için kayıp oldu. Bundan sonra çıkacağımız bütün maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Eğer çıkmak istiyorsak play-off yolunda 6 maçta 18 puan yapmamız gerekiyor.



ÖNCE DÜZCE, SULTANGAZİ KOLAY


Önümüzde Ligde ilk 2 sırayı paylaşan Düzcespor´u ardından Sultangazispor´u konuk edeceğiz. Öncelikle Düzce maçını düşünüyoruz. Düzcespor´u yendikten sonra Sultangazispor´u yenecek güçteyiz. Normal periyoda girdik, Düzcespor maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Kendi seyircimiz önünde konuk edeceğimiz rakibimizi puansız göndereceğimizi umuyorum. İyi bir takımız, bunu sahaya yansıttıgımız zaman iyi top oynuyoruz. Eğer play-off´da varsak bu maçı kazanmamız gerekiyor.



FEZULLAH İLK ÇALIŞMASINA KATILDI


Kozluspor´un ara transfer döneminde Keşanspor´dan kadrosuna kattığı 32 yaşındaki stoper Feyzullah Hardal, takımla beraber ilk çalışmasına katıldı.


Takım arkadaşlarıyla tanışan tecrübeli oyuncu, Antrenör Bülent Öztürk´ün hafta sonu Düzcespor maçında şans vermesi halinde ilk resmi maçına çıkacak.


Son Yeşil-Beyazlı Feyzullah ile ilgili olarak Öztürk, "Yeni transferimiz Feyzullah bundan sonra bizle beraber devam edecek. İyi bir oyuncu, futbolcu kişiliği ve karakter olarak. Ondanda 6 haftalık periotta yararlanacağız. "


Editör: Pusula Gazetesi