Demokratik Sol Parti (DSP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Boray Baycık ve ilçe yönetimi Ereğli Belediye Başkan Vekili Arslan Keleş´i ve Meclis Üyelerini ziyaret ederek seçim startını verdi. Ereğli Belediye Başkanı Arslan Keleş´i makamında ziyaret eden DSP Ereğli Belediye Başkan adayı Boray Baycık ve ilçe yönetimi Keleş´in başkan vekilliğini kutladı. Yapılan seçimler sonucu Arslan Keleş´in başkan olmasını kutlayan Baycık, &[#]8220;Belediyenin tüm çalışmalarının kaldığı yerden devam ettireceğinize gönülden inanıyorum. 30 Mart´tan sonra da bu çalışmalara kaldığı yerden biz devam edeceğiz. Partimizin ve benim tertemiz siyasetimiz ile kendimizi Ereğli halkına emanet ediyoruz. Halkımıza olan güvenimiz tamdır. 30 Mart´ta temiz siyaset iktidar olacak. Göreve geldikten sonra kimseyle kavga etmeden Kdz. Ereğli´de yaşayan vatandaşlarımızın başkanı olacağım. Buradan Ereğli halkına söz veriyorum. Başkan olduktan Ereğli halkına hizmet makamı olan bu koltukta siyasi yaşamım boyunca sizlere hizmet edeceğim. Dürüst siyaset, iyi hizmet için geliyoruz&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Akın Çamcı da, &[#]8220;Boray Baycık´ın partimize katılımında son derece memnunuz ve DSP´de tekrar parti dinamikleri bu sayede harekete geçmiştir. Parti tabanı son gelişmelerden son derece memnundur. Boray Bey ile bu seçimi kazanacağız&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, &[#]8220;Tertemiz bir siyaset yapacağınızdan tüm Ereğli halkının emin olduğu gibi bende eminim. Bu süreçte sizlere başarılar diliyorum. Zonguldak ve Ereğli batının Hakkari´si hizmet açısından büyük sıkıntılar var. Bugün birileri çıkıyor Belediyenin borcu olduğunu söylüyor. Evet biz bunu inkar etmiyoruz. Ancak böyle büyük bir belediyenin borçsuz bir şekilde hizmet vermesi siz de bilirsiniz ki mümkün olmuyor. Bu yüzden böyle tartışmalara girmek istemiyorum. Biz işimize ve önümüze bakarız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi