Pusula Gazetesi İnternet Sitesi Yazarı Mehmet Yılmaz´ın bugünkü CHP analizi....

Kozlu&[#]8217;da MHP listesi, CHP listesine fark atmış

Demokrasi(!) gereği CHP Kozlu delege seçimleri ikinci kez yapıldı. Kazanan değişmedi yani ölüsüyle dirisiyle aynı liste seçimi kazandı.

Mevcud yönetimin yanı sıra Ali İHSAN Köktürk&[#]8217;ünde desteklediği listeye, MHP MYK Üyesi Erkan Haberal&[#]8217;ın da destek verdiği bununla da kalmayıp listeyi kendisinin hazırladığı dedikoduları hepimizin kulağına geliyor. İşin özeti şu: Kozlu&[#]8217;da MHP listesi, CHP listesine fark atmış.

Bunda şaşılacak kızacak bir şey de yok esasında. Altı oktan bir tanesi Milliyetçilik: Son dönemde bilhassa yeni CHP sloganlarıyla bırakın altı oka sahip çıkmayı, izlediği politikalarla CHP&[#]8217;nin bu ilkelerden tamamen uzaklaştığı düşünülürse sevinmesi lazım CHP&[#]8217;lilerin.

Kozlu en azından milliyetçiliğe sahip çıkmış, darısı diğer 5 okun başına.

Hırsızın hiç mi suçu yok?

Malum fıkradır Nasrettin Hocanın evine hırsız girer herkes hocaya yüklenir. Kapıyı mı açık bıraktın, o kadar para evde bırakılır mı v.s. v.s.

Hocada en son isyan eder hırsızın hiç mi suçu yok diye. Geçenlerde yazdığım yazıya yapılan yorumları okudukça aklıma bu fıkra geldi ister istemez. Delege seçimleriyle ilgili bütün suçu Erkan Haberal&[#]8217;a atmış CHP&[#]8217;liler. Adamlar siyaset yapıyorlar belli ki devamda etmek istiyorlar. O yüzden belirleyici olmak isterler. Doğal bu, siyasetin doğasında var zaten.

Onlar isterlerde izin verenlere ne demeli? CHP Parti Meclisi üyesi Ali İhsan Köktürk başta olmak üzere sözde CHP kurmaylarının hiç mi suçu yok MHP MYK üyesinin belirleyici olmasında?

CHP&[#]8217;de artık parayı veren mi çalacak düdüğü bundan sonra?

Editör: Pusula Gazetesi