Ak Parti 2012 1. Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı dün Dedeman Otel´de yapıldı. Toplantıya İl Koordinatörü Ak Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, MKYK Üyesi Emine Çift, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda belediye başkanı katıldı.

ULUPINAR: CHP&[#]8217;Lİ BELEDİYELERİ ALMAK BİZİM İÇİN ÇOK KOLAY

Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarının gün geçtikçe arttığının ve vatandaşın Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nden gerekli hizmeti alamadığını belirten Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i sert dille eleştirdi.

Ulupınar, &[#]8220;Lavuar alanının ihalesini TTK yaptı, yıkımını TTK yapıyor. Kanalizasyon projesini biz yaptık ama gidip Lavuar alanında yada kanalizasyon projesinde resim çektiren belediye başkanı&[#]8221; dedi.

Milletvekili Ulupınar, konuşmasında; &[#]8220;Bu toplantıda daha çok Belediye Başkanlarımızı, belediye meclis ve il genel meclisi üyelerimizi dinleyip rapor haline getireceğiz. Biz 10 yılda bugünlere geldik ve 10 yılda bu kadar üye sayısına ulaşan bir başka parti yok. Şimdi Başbakanımızın da dediği gibi ustalık dönemimizi yaşıyoruz. Halkımızın hak ettiği hizmetlere de devam edeceğiz. Biz milletimizin desteğiyle bugünlere geldik. İnşallah hizmet yolunda ilerleyemeye de devam edeceğiz.

Zonguldak bu zamana kadar bu kadar hizmetten yoksun olmadı. Bunu her zaman söylüyorum. Zonguldak&[#]8217;ın yolları, suyu, kanalizasyonu konusunda birçok vatandaş mağdur. İlçeler belediyecilik anlamında ilden 30-40 yıl ötededir. Biz hep söylüyoruz ve her projelerinde destek vermeye hazırız. Yeter ki yardımcı olun denilsin. Lavuar alanının ihalesini TTK yaptı, yıkımını TTK yapıyor. Kanalizasyon projesini biz yaptık ama gidip Lavuar alanında yada kanalizasyon projesinde resim çektiren belediye başkanı. CHP&[#]8217;li yönetimden CHP&[#]8217;liler de memnun değil. Ama bu belediyeleri almak bizim için kolay olacak. İnşallah Filyos Projesi de hayata geçtiğinde binlerce gencimize iş aş sağlayacak&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi