Ak Parti 2012 1. Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı dün Dedeman Otel´de yapıldı. Toplantıya İl Koordinatörü Ak Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, MKYK Üyesi Emine Çift, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda belediye başkanı katıldı.

İl Koordinatörü Osman Çakır, "Bizim muhalefetimiz yok. Tek muhalefetimiz basın. Yazılanlara aldırış etmeyin. Hedefimiz tüm belediyeleri almak" dedi.

Çakır, konuşmasına şöyle devam etti:

&[#]8220;Zonguldak Batı Karadeniz hatta Türkiye açısından çok nemli bir şehir. İnişler çıkışlar olabilir. Ama işte burada hepimize iş düşüyor. Ak Parti ciddi bir tarih yazıyor. Bu süreç içerisinde maalesef 2 gün önce ilk defa kürsü işgal edildi. 5 saat boyunca bize hep sabretmemizi söylediler. İlk defa böyle bir şey yaşandı. Merve Kavakçı nasıl DSP&[#]8217;yi bitirdiyse biz inanıyoruz bu olayda CHP&[#]8217;yi bitirecektir. Bizde bunu her yerde anlatacağız.

Ben ilk kez Zonguldak&[#]8217;a Ereğli tarafından geldim ve baktık ki yollar çok kötü. Ama çok yakında bu sorunlarından da üstesinden geleceğiz. O nedenle ilk önce belediyeleri alacağız. Bu arada basında yazılıp çizilenleri de dikkate almayın. Birbirinize sıkıca sarılın. Allah nasip ederse buraları Ak Partili belediyelerle dolduracağız.

Kongre sürecindeyiz. Önümüzdeki günlerde Kadın Kolları ve İl Kongresi var. Yakında Ereğli kongresini de gerçekleştireceğiz. Birileri gelir, birileri gider. Kimse kalıcı değildir. Başarılı olan başkanlar yeniden görevlerine devam ederler. Beni ilgilendiren de bize verilen görevlerdir. Ben Yılmaz Tunç ve Ekrem Erdem&[#]8217;in bana verdiği görevlerden sorumluyum. Ne görev verilirse onu yaparım. Basında yazılanların hepsinin bir takım amaçları vardır. Ama bizim muhalefetimiz yok. Tek muhalefetimiz var oda basın. Düzce&[#]8217;de de bu böyle. Bizim bundan sonraki süreçte yapmamız gereken tek şey üye sayımızı arttırmak ve tüm belediyeleri almak.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi