Ligde zor günler geçiren Kilimli Belediyespor, bugün grupta lider durumda bulunan Nazilli Belediyespor´u konuk edecek. İkinci periyoda kötü başlayan ve bir türlü toparlanamayan Zonguldak temsilci, lider Nazilli Belediyespor karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde ligin ilk yarısında başarılı görüntü sergileyen ekip, ikinci yarı ise üst üste aldığı mağlubiyetlerle 12. sıraya kadar geriledi.


Geçtiğimiz hafta öne geçtiği karşılaşmada 10 kişi kaldığı mücadeleyi Batman Petrolspor´a 3-1 mağlup olmuştu. Batman maçında henüz 20. dakikada kırmızı kart gören Kahramanmaraşspor´dan transfer edilen Halil Rahman Üzümcü, takımına şuana kadar katkı sağlayamadı.


Batman Petrolspor maçında takımın as oyuncularından Hurşit Velioğlu, Doğan Çift´e yer vermeyen Teknik Direktör Raşit Çalık, Nazilli maçında kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Gümüşhanespor´dan transfer edilen orta saha oyuncusu Emrah Ergür´ün, Çalık´tan şans bekleyen isimler arasında.



2 TAKIMDADA EKSİKLER BULUNUYOR


Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´nda oynanacak 23. hafta mücadelesinde 2 takımda da cezalı oyuncular yer alıyor. Ev sahibi Kilimli Belediyespor´da Halil Rahman Üzümcü, Nazilli Belediyespor´da ise Fatih Özer ve Muğdat Çelik kart cezaları nedeniyle yer almayacak.



RÖVANŞ ZAMANI


Ligin ilk yarısında Aydın´da oynanan karşılaşmada Kilimli Belediyespor rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Nazilli Belediyespor´un golleri Fatih Üge´den gelmişti. Nazilli´de en çok dikkat edilmesi gereken oyuncuların başında gelen 21 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon 8 gole imza attı.


50 puanla grupta lider durumda bulunan Nazilli Belediyespor, 6 maçtır kaybetmiyor. Evinde oynadığı son 11 maçı kazanan ekip, sezonun ikinci yarısında puan kaybetmedi.



İSTANBUL BÖLGESİ HAKEMLERİ GÖREV YAPACAK


Merkez Hakem Kurulu, 8 Şubat Çarşamba günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´nda yapılacak Kilimli Belediyespor &[#]8211; Nazilli Belediyespor maçını yönetecek hakemleri açıkladı.


İstanbul Bölgesi Ulusal hakemlerinden Erdoğan Özkaya´nın düdük çalacağı karşılaşmada, aynı bölgeden Cüneyt Taner ve Yunus Taşkın yardımcığını yapacak.



3. Lig 2. Grup´ta 23. haftanın hakemleri açıklandı..



8 Şubat Çarşamba:

13.30 OYAK Renaultspor-İskenderunspor 1967 (Demirtaş Belediye Sentetik Çim Saha) Hakem: OSMAN KAYA


13.30 Erganispor-Sivas Dört Eylül Belediyespor (Ergani) Hakem: MURAT SARAÇ


13.30 Keçiörengücü-Orhangazispor (Ankara Aktepe) Hakem: ÖZGÜR SEPİN


13.30 Belediye Bingölspor-Batman Petrolspor (Bingöl) Hakem: EMRE YILDIRIM


13.30 Kilimli Belediyespor-Nazilli Belediyespor (Kilimli) Hakem: ERDOĞAN ÖZKAYA


13.30 Kahramanmaraşspor-Maltepespor (12 Şubat) Hakem: ADEM SARITAŞ


13.30 Arsinspor-Yalıspor (Arsin) Hakem: HAKAN AKMISIR


13.30 İstanbulspor-Küçükçekmecespor (Bahçelievler İl Özel İdare) Hakem: SERDAR AKKOÇOĞLU(Hakem)


13.30 Kepez Belediyespor-Gölcükspor (Kuşadası Özer Türk) Hakem: BÜLENT ÇENET

Editör: Pusula Gazetesi