Zonguldak´ın Devrek ilçesinden CHP´nin mahalle ve köyleri kapsayan delege seçimleri tamamlandı.

Zonguldak´ın Devrek ilçesinde partililerin yoğun katlımı ile düzenlenen delege seçimleri tamamlanarak kongre delegeleri belirlendi. Düzenlenen delege seçimleri ile ilgili bilgi veren CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, "Teşkilat olarak Devrek´te Merkez mahalle delege ve önseçim delegeleri belirledi. İlçe parti binasında yapılan delege seçimlerine CHP ilçe Teşkilatı üyeleri yoğun bir şekilde delege seçimine katılmışlardır. Yapılan seçimler gayet demokratik bir şekilde tamamlandı. Eski ve yeni partili arkadaşlarımızdan delegeler seçildiler. Yapılan seçimlerin demokratik bir şekilde tamamlanması için her türlü önlemi aldık pazar günü de köyleri tamamlamış olacağız. Delege seçimlerinde bizlere destek olan tüm partili arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Devrek Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Songül Malkoç ise, "Öncelikle yapılan delege seçiminin CHP´ye ve CHP camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlçemizde yapılan delege seçimleri beş mahalleden oluşmaktadır ve çoğunluk sağlanmıştır. Devrek CHP´nin her kademesinde görev almış arkadaşlarımız burada delege olmuşlardır. Biz delege seçimlerine yönetim olarak çok önem veriyoruz. İlçemizdeki delege seçimleri demokratik bir şekilde sona ermiştir ve sonuçlar seçim kuruluna teslim edilecektir. Bu seçime katkı veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi