AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı eşi Ayşegül Balcı, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve ilçe teşkilatı ile birlikte seçim ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz´ı makamında ziyaret etti. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan seçimler nedeniyle gerekli tedbirlerin alındığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz, &[#]8220;Biz emniyet olarak Ereğli merkez ve Gülüç beldesi olmak ile birlikte 105 bin kişiden sorumluyuz. İnanıyorum ki siyasi parti ilçe başkanlarının yardımıyla seçimleri sorunsuz atlatacağız&[#]8221; dedi.
Ereğli´de kamu kurum kuruluşlarının yanı sıra emniyet güçleri ile ortak hareket edeceklerini kaydeden Balcı, &[#]8220;Buradan bir müjde vermek istiyorum. Projelerimizin arasında MOBESE sistemi ile ilgili bir projemiz var. Projelerimiz halkımızın güvenliği için hazırlıyoruz. Bu şehrin halkı en güvenli günleri hak ediyor. Seçim yarışının da sorunsuz geçeceğine inanıyorum&[#]8221; dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Şahin ise, Ereğli´ye yakışan bir seçim süreci olmasını dilerken sadece projelerin yarışmasını istedi.
Editör: Pusula Gazetesi