KÖMÜRSPOR &[#]8211; KOZLUSPOR MAÇI ERTELENDİ

Bölgesel Amatör Lig´de dün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´nda oynanması gereken Zonguldak Kömürspor &[#]8211; Kozluspor karşılaşması sahanın futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle ikinci kez ertelendi.

Zonguldak´ta yaşamı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´nun zemininin kardan temizlemek için sabah saatlerinde başlatılan çalışmalar sonuç vermedi.


Karşılaşmanın oynanması için Zonguldak Kömürspor Yönetimi tarafından yürütülen ve karşılaşmaya gelen taraftarlarında sahayı kardan temizlemek için büyük çaba harcadı.


Traktöre bağlanan kar küreme aletleriyle sahanın ancak bir bölümü temizlenebildi ancak etkili olan yağış nedeniyle çalışmalar sonuçsuz kaldı. Ancak sürekli devam eden yoğun kar yağışı tüm bu temizlik çabalarını boşa çıkardı.



EMECEN MAÇI ERTELEDİ


Merkez Hakem Kurulu tarafından Ankara Bölgesi´nden atanan maçın hakemi Gökhan Emecen ve yardımcıları Ahmet Ercan ve Boran Turhan bir süre sahanın kardan temizlenmesini bekledi. Ardından yeniden sahayı kontrol eden maçın hakemi, zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığına kanaat getirerek maçı erteledi.



DEMİR: FUTBOLCULAR BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR


Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Sahih Demir, karşılaşmanın ikinci kez ertelenmesinin oyuncuları etkileyeceğini ancak bunu atlayacaklarına değindi.


Demir açıklamasında, "Hava şartları oldukça zor. Hakem arkadaşlarımız Ankara´dan kalktılar geldiler onlara da teşekkür ediyorum. Artık Federasyon´un belirleneceği tarihte oynanacak. İkinci iptalden sonra artık son maç olarak oynatırlar diye düşünüyorum. Ertelenen maçlar elbette futbolcuları etkiliyor. Bizim kadromuz hepsi kaliteli oyunculardan oluşuyor, bunun üstesinden geleceklerine inanıyorum. Bartın´da sabah saatlerinde erteleneceğine karar vermişler. Maçın başlamasına yarım saat kala karar verdiler. Hafta sonu hava şartları böyle olmazsa, iyi olursa eğer Gerede maçından başlar.



KOZLUSPOR KAPTANI BARIŞ: İDMAN YAPMAKTAN BIKTIK


Kozluspor takım kaptanı Barış Keserci, karşılaşmanın ikinci kez ertelenmesiyle ilgili olarak, " İdman yapmaktan bıktık, artık oynamak istiyoruz. İkinci kez ertelenmesi elbette takım olarak bizi etkiliyor. Lige geç başlamanın dezavantajını yaşayacağız. Önümüzdeki Bartınspor karşılaşması var. Bartın´ın sahası çim orta şartlar daha olacağına inanıyorum. Ligde ikinci yarının ilk maçını hafta sonu oynamak istiyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi