Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, evlerinde diyaliz hastası, ateşli veya acil hastaları olan vatandaşların belediye zabıtasının ´´153´´ numaralı hattını aradıkları takdirde arazi araçlarla hastanelere ve diyaliz merkezlerine götürüldüğünü bildirdi.
Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin araç parkında bulunan iş makineleri ile şirket ve müteahhitlerden alınan araçlarla birlikte yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ettiği belirtildi.
Etkili olan kar yağışı nedeniyle iş makineleriyle açılan yolların kısa bir zaman geçtikten sonra yeniden karla kaplandığına dikkat çeken Posbıyık, şunları kaydetti:
´´Özellikle evde diyaliz hastası, ateşli veya acil hastaları olan vatandaşlarımız belediye Alo 153 zabıta hattını aradıkları takdirde arazi araçlarımızla hastanelere ve diyaliz merkezlerine götürülmektedir. Ayrıca evde müdahale yapılması gereken hastalarımız ile serum ve enjeksiyon tedavisi olmak zorunda olanlar için de belediyemiz sağlık ocağı ekipleri vatandaşlarımıza hizmet vermektedirler. Bu durumda olan vatandaşlarımız da bizlere ulaşarak gereken desteği alabilir.´´
Editör: Pusula Gazetesi