Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz ile Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Aynı zamanda Metropolitan Belediyeler Birliği Başkanlığı´nı yüreten Bektaş ile Sendika Başkanı Yılmaz arasında bir yıllık TİS imzalandı. TİS, Metropolitan Belediyeler Birliği´nde çalışan 27 personel ile Kozlu Belediyesi´nde çalışan 41 memuru kapsayacak.
Bir yıl süreli geçerli olacak TİS hakkında bilgiler veren Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz, imza töreni öncesi Başkan Bektaş´a çiçek takdim etti. Yılmaz, "Öncelikle Kozlu Belediyesi´ndeki sözleşmeyi imzalıyoruz. Ardından da Metropolitan Belediyeler Birliği´ni kapsayan TİS´i imzalıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise "Arkadaşlar, TİS´i imzalıyoruz. ÇAlışan arkadaşlara elimizden geldiği kadar herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızın yüzü açık sokakta gezmelerini istiyoruz. Çalışanlarımızın sokakta gezerken yüzü açık rahatlıkla gezebilmelerini istiyoruz. Devlete memurluk yaparn insanların muhattap olduğu vatandaş ile eğer ekonomik yönden sıkıntı olyursza usülsüz işlere gidiyorlar. Biz dre bunu önlemeye çalyışıyoruz. Biz de zabıtamız ceza yazarken yaptırıma giderken ekonomik yönden rahat olursa, devletin memurunu devlete yakışır şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Standartların çok daha üzerine çıkacağımızın inancındayım" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kendisine hediye edilen gömleği kabul eden Başkan Bektaş, Tüm-Bel Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz ile birlikte pasta kesti.
Editör: Pusula Gazetesi