ORHANGAZİ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR


Spor Toto 3. Lig´de Zonguldak´ı temsil eden Kilimi Belediyespor, hafta sonu konuk edeceği Orhangazispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Sezonun ikinci yarısına Ankara deplasmanında Keçiöröngücü´ne 3-1 mağlup olarak başlayan Sarı-Siyahlılar erken toparlayarak kabus görmek istemiyor.


Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´nda yapılan ve 1,5 saat süren çalışmada Teknik Direktör Raşit Çalık öğrencilerine ilk bölümde kondisyon ağırlıklı çalışma yaptırırken, yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçta tamamlandı.



KAPTAN EMİN ÇALIŞMAYA KATILMADI


Ligin 20. haftasında oynanan Keçiöröngücü karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil olan ve ayak bileğine darbe alan takım kaptanı Emin Erol çalışmayı kenardan izledi. Buz tedavisi uygulanan oyuncu önümüzdeki günlerde takımla beraber çalışmalara katılabilecek.



AHMET SAKATLANDI


Sezon başından beri Teknik Direktör Raşit Çalık´ın orta sahada vazgeçmediği isimler arasında yer alan Ahmet Olgun, çift kale maçta dizinden sakatlandı. Dizinde şiddetli ağrı olan tecrübeli oyuncu, çalışmayı tamamlayamadı.



GURBETÇİ OYUNCU KİLİMLİ´DE

Devre arası transfer döneminde kadrosuna 5 yeni isim katan Sarı-Siyahlılar, son olarak İngiltere´de futbola başlayan gurbetçi 20 yaşındaki Arif Bektaş´ı denemeye aldı. Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor ve devre arasında ise Bank Asya Birinci Lig ekibi Akhisar Belediye Gençlikspor´un kampına katılan orta saha oyuncusu beğenildiği takdirde Sarı-Siyahlılarla sözleşme imzalayacak.


İngiltere´de futbola başlayan gurbetçi oyuncu, Londra´da Star Futbol Akademisi ve Protect Futbol Akademisi´nde de altyapı eğitimi aldı.


Editör: Pusula Gazetesi