Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı 10.Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Mustafa Kaplan tekrar ilçe başkanlığına seçildi. Kongrenin Divan Başkanlığını MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan yaparken, Korkutan konuşmasında hükümete yüklendi. MHP’nin yeni kurulmuş bir siyasi parti olmadığını, büyük özverilerle ayakta tutulmaya çalışılan bir parti olduğunu ifade eden Korkutan; “ MHP Türk milletinin ihtiyaç duyduğu, her dönemde halkın teveccüh ettiği bir siyasi partidir. Teveccüh illa sandıktan çıkan oyla olmaz. Bu parti üzerinde çeşitli oyunlar oynanmasına rağmen, TBMM’nde yılardır temsil edilen bir partidir.

10 yıldır ülkeyi idare eden bir hükümet döneminde bakın kar yağdı, Çaycuma’da köy yolları kapalı. İnsanlar merkeze inmekte sıkıntı çekiyor. Zonguldak’ta insana kıymet verilmiyor. Bunun için insanlar alternatif parti aramaktadır. Bu iktidarın alternatifi MHP’dir. Bunu gerçekleştirmenin tek yolu içimizdeki enerjiyi dışa vermektir. Milleti soyup soğana çeviren bu iktidardan kurtulmayı bütün dava arkadaşlarımıza anlatmak gerekiyor”diye konuştu.

2011 yılında il başkanlığının onayı ile ilçe başkanı olduğunu ifade eden Mustafa Kaplan ise konuşmasında şunları söyledi; “ Öncelikle teşkilat binamızı daha uygun bir yere taşıdık. Bunun yanı sıra beş belde teşkilatımızın seçim bürolarını açarak seçimlere hazır hale getirdik. Ekibimizle birlikte köy köy dolaşarak zaman zaman milletvekili adaylarımızla birlikte her eve el ilanları dağıttık. Kongrenin ardından bundan sonraki seçimler için çalışmalara başlayacağız”.

Yapılan seçimin ardından Mustafa Kaplan başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu; Ogün Arslan, Bedrettin Aytepe, Özgür İncegül, İlyas Uslu, Veli Koçoğlu, Dursun Ali Aşık, Çetin Durası, Cemil Kara, Cumhur Bayrak, Nihat Kocaman, Ahmet Süreyya Bozdoğan, Erol Akyol, Muzaffer Düzlü, Recep Oruç, Yusuf İnamoğlu, Kemal Kocaağa, Sadettin Mantarlı, Erhan Kocaağa.

Editör: Pusula Gazetesi