Ülkemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı futbol liglerinin fikstürünü de olumsuz etkiledi.


Yoğun kar yağışının etkisi altında olan Batı Karadeniz bölümündeki karşılaşmalar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu tarafından ileri bir tarihe ertelendi.



Yaklaşık bir haftadır kesilmeden süren yoğun kar yağışı Bölgesel Amatör Lig&8217;de karşılaşmaların ertelenmesine yol açtı. Cumartesi ve Pazar oynanacak 3 karşılaşma yoğun kar yağışı ve saha zeminlerinin karla kaplı olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Dün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu toplantısında saha zeminlerinin ve hava şartlarının futbol oynamaya müsait olmadığı ifade edildi.



Şimdilik Çarşambaya ertelendi


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup&8217;ta yapılan ertelemenin fikstüre yansımaması için karşılaşmalar sezon sonuna atılmadı. Yapılacak olan 6 karşılaşmanın kar yağışının kesilmesi durumunda Çarşamba günü yapılacağı belirtilirken, hava şartlarının yine olumsuz olması durumunda önümüzdeki haftalarda müsabakaların yapılacağı öğrenildi. Bölgesel Amatör Lig&8217;de Pazar günü oynanması gereken Zonguldak Kömürspor - Kozluspor arasındaki 20. hafta karşılaşmanın tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.
Editör: Pusula Gazetesi