Devrek´te yayım yapan Bölge Haber gazetesi sahibi ve Anadolu Ajansı yurt muhabiri İbrahim Tığ, meslekte 26. yılını kutladı.
Gazeteci-yazar Tığ, mesleğe başlayışının 26. yılı dolayısıyla Devrek Öğretmenevi´nde meslektaşlarının yanı sıra Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek mutluluğunu paylaştı.
Devrek Belediye Başkanı Semerci, yaptığı konuşmada, İbrahim Tığ´ın gazetecilikte başarısını sürdüreceğini inandığını belirterek, ´´İlimizin önemli kalemlerden olan Tığ, mesleğine duyduğu saygısını hiçbir zaman yitirmemiş, her zaman yazılarında ve haberciliğinde toplumsal yararı öne çıkarmasını bilmiştir. Tığ´ın mesleğe başlayışının 26. yılını yürekten kutluyor, daha nice yıllar diliyorum´´ dedi.
Gazeteci-Yazar Hüsnü Öztürk de İbrahim Tığ´ın yazılarında ve habercilik anlayışında her zaman doğruluktan yana olduğunu kaydetti.
Tığ ise 26 yıl önce 14 Ocak´ta mesleğe adım attığını, gazeteciliğin hemen her alanında görev yaptığını belirterek, genç meslektaşlarına da öğütlerde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi