Kahvaltıya, CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Muhabbet Tezel, TSO Başkanı İsmail Öztürk, CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Tekin, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Keskin ve Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Akdeniz katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanı Saliha Şanlı, amaçlarının üyeler arasındaki kopukluğu gidermek olduğunu belirtti. Şanlı, &[#]8220;Dernek olarak üyelerimize yönelik gruplar halinde kahvaltılı sohbet toplantıları düzenliyoruz. Amacımız, bu gibi organizasyonlar ile üyeler arasındaki kopukluğu gidermek, istişare yapmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır. 2.sini düzenlediğimiz bu kahvaltıyı önümüzdeki haftalarda devam ettireceğiz&[#]8220; dedi.
CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Muhabbet Tezel, ilçede sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, kurulmuş olan tüm derneklere destek olmak gerektiğini belirtti. Tezel, &[#]8221;Atatürkçü Düşünce Derneği ülkemiz için olmazsa olmaz derneklerimizin başında geliyor. Sivil toplum örgütleri ve derneklerimize gerek desteği vermeliyiz. Belediye Başkanlığını görev sonunda bıraktıktan sonra Alaplı için çok önemli projelerime kimse sahip çıkmadı. Belediye Başkanı olduğumda sayın İsmail Öztürk´ün projelerine sahip çıkacağım. Bu projeler Alaplı için önemli projeler. Böyle projeler yarattığı için şahsına teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
TSO Başkanı İsmail Öztürk ise, Atatürkçü Düşünce Derneği´nin çok büyük bir misyonu temsil ettiğini belirterek, derneğe katkı sağlanması noktasında geçmişte olduğu gibi bugünde yarında desteklerini sürdüreceklerini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi