Gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığı&[#]8217;na seçilen Osman Sav ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile bir araya geldi.
Ziyarette konuşan KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, &[#]8220;Yeni yönetim ile bu gün ziyarette bulunmak istedik. Bizler 2003 yılında kurulan bir derneğiz. Kurucu başkanlığını yaptığım derneğe Atilla Öksüz ve Ayşe Mert&[#]8217;ten sonra arkadaşlar yeniden beni başkanlığa layık gördüler. Bir buçuk sene sonra olağan kongreyi yapacağız. Hem meslek içi hem de Zonguldak adına bu güne kadar faaliyetlerde bulunduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de çok güzel şeyler yapmaya niyetimiz var&[#]8221; dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise &[#]8220;Basın önemlidir. Biz basını önemsiyoruz. Haber alma özgürlüğü sayesinde halka her türlü konuyu çabuk ulaştırmada sizlerin görevi gerçekten çok önem arz ediyor. Şartlarınız çok ağır. Artık coğrafi koşullar gereğinde de sıkıntı oluyor. Bir olay olduğunda oraya ulaşması, geri gelmesi ve haberi yetiştirmeye çalışmalarından dolayı bunu biliyoruz. Yeni yönetiminiz de hayırlı olsun&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi