Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, kamp için indiği Güney´de hazırlıklarını oldukça elverişli şartlarda sürdürüyor. Yeni transferleriyle Antalya kampında 1 haftayı geride bırakan Kırmızı-Lacivertliler, hazırlık maçlarıyla da eksiklerini görme fırsatı buluyor. Antrenör Uğur Terzi ve yardımcıları Metin Aydın, Engin Şentürk yönetiminde günde çift çalışma yapan ekipte moraller yerinde.



3 HAZIRLIK MAÇI DAHA YAPILACAK


Antalya kampına şuana kadar oynadığı iki hazırlık karşılaşmasında galibiyet alamayan Kırmızı-Lacivertliler, 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor.


İlk hazırlık maçında Antalyaspor A2 takımına 3-0 yenilen Zonguldak temsilcisi ardından Spor Toto İkinci Lig ekiplerinden Sarıyerspor´la ise 2-2 berabere kaldı.


Kömürspor, Spor Toto 3. Lig´de Kilimli Bediyespor´un Grubu´nda yer alan 2 takımla hazırlık maçı yapacak.


Zonguldak Kömürspor, 11 Ocak Çarşamba günü Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yalıspor´la, 14 Ocak Cumartesi ise yine Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Erzurumspor´la hazırlık maçı yapacak. Kırmızı-Lacivertliler son olarak ise Bölgesel Amatör Lig takımıyla hazırlık maçlarını tamamlayacağı öğrenildi.



TERZİ: KAMP VERİMLİ GEÇİYOR


Antalya kampının çok verimli geçtiğine değinen Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, "Ligin İkinci devre zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Ara transfer döneminde kadromuza kattığımız isimler hazırlık maçlarıyla takıma motive oluyor. Kozluspor´dan transfer ettiğimiz Ferhat ve Fatih kısa zamanda uyum sağladı.


Araklıspor´dan Ümit Çoruk ve Sultangazispor´dan Volkan Olgun Tüzün´de her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ligin ilk yarısının son maçlarındaki çıkışımızı ligin ikinci yarısında da sürdürmek istiyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak zirveye çıkacağız. " dedi.


Editör: Pusula Gazetesi