Çaycuma Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mithat Gülşen Başkanlığında gerçekleştirildi.

Açılış, yoklama saygı duruşunun ardından gündemdeki maddelere geçildi. Denetim Komisyonu üyelikleri için seçimin ardından tam zamanlı sözleşmeli çalışan avukatın yıllık ücretini, tam zamanlı sözleşmeli çalışan inşaat mühendisinin yılık ücretinin ve tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılan teknikerin yıllık ücretinin belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi.

Aralık 2011 toplantısında türlü işler komisyonuna havale edilen işlerle ilgili komisyon raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Aralık ayı toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen işlerle ilgili Komisyon gelen raporlar görüşülerek, komisyon geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıya katılan öğretmen evi Müdürü Muharem Yol, meydan düzenlemesi kapsamında öğretmen evinin önündeki alanın, öğretmen evine tahsis edilmesi için 806 eğitimcinin imzası bulunan dosyayı Belediye Başkanına sundu. Toplantıya katılan Emekli öğretmenler Ali Nuri Güntekin ile Mahir Tekin, Belediyenin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile personeline teşekkür ettiler.

Gündeme eklenen bir madde ile Esengin Caddesi üzerinde bulunan mülkiyeti Belediyeye ait iş hanından, yerine bir adet otobüs ve bir adet binek oto olmak şartı ile dükkan satılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ilçeye Mobese sistemi kurulması ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bir sonraki toplantının 1 Şubat tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

Editör: Pusula Gazetesi