KONDİSYON ÇALIŞTILAR


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozluspor, devre arası hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ara transfer döneminde önemli isimlerini kaybeden yeşil-beyazlılarda çalışmalar ise tüm hızıyla sürüyor.


Bülent Öztürk yönetiminde Kozlu Stadyumu´nda yaklaşık 1 saat süren çalışmada oyuncular kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.


Dar alanda yapılan kısa pas çalışmasının ardından atletizm parkurunda yüksek tempoda koşu gerçekleştirildi.



ÖZTÜRK OYUNCULARINI MOTİVE EDİYOR


Kozluspor´da teknik patron Öztürk, futbolcularını zorlu geçecek olan ligin ikinci yarısına motive etmeye çalışıyor. Kulüpten ayrılan oyuncuların yanı sıra henüz ekonomik olarak kafaları rahat olmayan oyuncular, kendilerini toparlamaya çalışıyor.


Takımın genç Antrenörü, çalışmalarda futbolcuların dikkatini çekerek daha yüksek tempoda çalışmaları gerektiğini ligin ikinci yarısının kendileri açısından daha güzel olacağından bahsetti. Ligde ikinci yarıya hazırlıklarını sürdüren ekipte Öztürk, oyuncularıyla hem grup halinde, hem de bireysel olarak mini toplantılar gerçekleştiriyor.



AYHAN ÇALIŞMAYA KATILMADI


Grupta yer alan ekiplerden Bartınspor´a gitmesi gündemde olan Ayhan Arifoğlu, yeşil-beyazlı ekibin antrenmanına katılmadı.


Ayrıca takımın önemli isimlerinden Engin Cicem, Emrah Sürücü ve Nevşehir Gençlik´ten transfer edilen Erdal Perçin rahatsızlığı nedeniyle çalışmada yer almadı.

Editör: Pusula Gazetesi