Bölgesel Amatör Lig'de sezonun ilk perdesini 2. sırada tamamlayan Zonguldak Kömürspor, Antalya kampında ilk çalışmasını yaptı. Pazar günü yola çıkan Kırmızı-Lacivertli kafile, akşam saatlerinde kampın yapılacağa kente ulaştı.

Uğur Terzi yönetiminde ilk çalışmasını dün gerçekleştiren Zonguldak Kömürspor'da ayrıca yeni transferler ilk çalışmasına katıldı.

15 gün sürecek olan kampta 4 hazırlık maçı yapacak olan ekipte yeni transferlerde takıma motive olacak.

İlk devrenin bitiminin ardından Yunus Balaban, Kamil Şener ve Umut Ali ile yollarını ayıran Zonguldak temsilcisi, şuana kadar ise 5 oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Kozluspor'dan Ferhat Samancı ve Fatih Deniz, Sivaspor A2 Takımı'ndan Sercan Bulut, Araklıspor'dan Ümit Çoruk ve Sultangazispor'dan Volkan Olgun Tüzün'le kadrosunu güçlendiren ekip transferi henüz tamamlamış gibi görünmüyor.

Rekabet üst düzeyde olacak

Antrenör Uğur Terzi, Zonguldak Kömürspor yönetiminin profesyonel davrandığını 3. lig yolunda bu tür kampların verimli olduğunu söyleyerek harika bir otelde kamp yaptıklarına değindi.

Sezonun ikinci yarısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Terzi, kamp boyunca takıma yeni oyuncuların katılabileceğini belirterek, ''Ligin ikinci yarısında rekabetin üst seviyede olduğu bir takım olacağız. Futbolcularım mutlaka formayı kapabilmek için kıyasıya mücadele edecekler .İkinci yarıda çok zor karşılaşmalar oynayacağız. 15 günlük süre içinde Antalya kampını ciddiyeti elden bırakmadan sürdüreceğiz.''

Editör: Pusula Gazetesi