Kozluspor kendi tesislerinde çalışmalara başladı


Bölgesel Amatör Lig 13&8217;üncü Grup&8217;ta mücadele eden ekiplerden Kozluspor, ikinci yarı mesaisine Kozlu Şehir Stadı&8217;nda başladı. Temsilcimiz, İlk yarıyı 20 puanla 3&8217;üncü sırada kapatmıştı. İlk yarının son maçıyla birlikte verilen 1 haftalık aranın ardından, ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Bülent Öztürk yönetiminde ki yeşil-beyazlılarda Ayhan, Seyhun, Engin ve Hamit izinli olarak idmana katılmadı.



Ulaş ve Ali ilk çalışmaya katıldı


Devre arası transferde iki silahını Zonguldak Kömürspor&8217;a kaptıran Kozluspor&8217;da transfer harekatı başladı. Futbolculara verilen izinin ardından yapılan ilk çalışmada yeşil-beyazlı yönetimin görüştüğü ve olumlu sonuç aldığı Ulaş Yalçın takımla birlikte idmana katıldı. Ayrıca, genç isimleri de takıma katmayı düşünen Kozluspor, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi&8217;nde öğrenci olan 19 yaşındaki Ali Akyüz&8217;ü bir süre denemeye aldığı öğrenildi. Ali Akyüz, Antrenör Bülent Öztürk&8217;ün olumlu rapor vermesi halinde yeşil-beyazlı renklere katılacak.



Öztürk: İsterim ki İlin iki takımı Play-Off&8217;lara kalsın


Antrenör Bülent Öztürk, ikinci yarı çalışmalarına başladıklarını belirterek, &8220;İkinci yarı, ilk yarıya oranla daha çekişmeli geçecek. Hem yukarısı adına hem de alt sıralardan kurtulma adına ikinci devre daha zor maçlara sahne olacak. Bizde bu yarışta var olabilmek adına olumlu gelişmeler yaşamak için daha özverili çalışacağız. İsterim ki İlin iki takımı Play-Off&8217;lara kalsın. Hem Zonguldak Kömürspor hem de biz bunu hak ediyoruz. Bu yarışta iki takımın bir birlerine çok ihtiyacı olacak. İkinci yarı maçlarıyla birlikte beklenen Kozluspor&8217;u İzlettireceğiz&8221; dedi



Öztürk, bir-iki transferlerle kadrolarına takviye yapacaklarını belirterek, &8220;Bizden oyuncu isteyenler ilk önce futbolcularla değil, yönetimimizle konuşacaklar. Yönetimimizin onay vermesi halinde karar futbolcuların. Gitmek isterlerse gidebilirler. Fatih ve Ferhat transferinde olduğu gibi yönetimimizin kararıdır saygı duymak gerekir. Bu giden oyuncuların yerlerine bütçemizin yettiği doğrultuda 2 oyuncu transfer etmek istiyoruz.&8221; dedi.


Editör: Pusula Gazetesi