Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli tarafından verildi.

Yarışmanın amacını belirten Okul Müdürü Seçkin Ünsal; &[#]8220;Öğrencilerimizin yaşadıkları yer ile ilgili düşüncelerinin farkına varmaları, kentlerinin güzelliklerini fark etmeleri amacıyla, Türkçe öğretmenlerimizin yönetiminde &[#]8220;Kentimi Seviyorum&[#]8221; konulu şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenledik.&[#]8221; dedi. Proje kapsamında Demokrasi, Yurttaşlık ve İnsan Hakları kulübü ve Fotoğrafçılık kulübü tarafından Çaycuma&[#]8217;nın geçmiş ve günümüz fotoğraflarının sergilendiği bir fotoğraf sergisi ve şiir köşesi düzenlendi.

Törende konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen yapılan çalışmalar konusunda kısaca bilgi verdikten sonra öğrencilere aldıkları emaneti daha yükseklere taşımak için çalışmalarını tavsiye ederken; Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, öğrencilere, ilçelerine ve ülkemize sahip çıkma mesajı verdi ve proje kapsamında Çaycuma Kolejinde yapılan bu çalışmalarda emeği geçen başta idari yönetim olmak üzere tüm öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

Ödüllerini protokolün elinden alan öğrencilere Çaycuma&[#]8217;yı temsil eden yoğurtçu kız heykeli hediye edildi.

Editör: Pusula Gazetesi