Ak Parti Kozlu Belde Teşkilat Başkanı Muharrem Karakuş, Kozlu Belediyesi ile birlikte hareket edeceklerini belirterek; "Ak Parti olarak Kozlu´da çok şeyler yapmayı başardık. Yeni yapılan kongremiz sonucu arkadaşlarım ile yeni bir yönetimi devraldık. Kozlu´da yapılacak tüm projelerin ve hizmetlerin altına çekinmeden imzamızı atarız. Bugünkü ziyaretimizde ise Kozlu´nun geleceği ve yarınları içindir. Bizlere, Belediye Başkanı olarak size ihtiyacımız var. Birlikten kuvvet doğar sözünün arkasında durarak Kozlu’nun geleceği ve yeni atılımlar için sonuna kadar sizlerin yanında yer alacağız" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise, "Yeni yönetiminiz hayırlı olsun. Kozlu´da bazı kavramların değişmesi gerekiyordu. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. Çalışmalarınızdan dolayı da tebrik ediyorum. Bu kadroyla Kozlu´da bazı şeylerin değişeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise Başkan Bektaş ve Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı Üyeleri uzun bir süre Kozlu´nun geleceği ve projeleri hakkında bilgi alışverişi yaptılar.

Editör: Pusula Gazetesi