Spor Toto 3. Lig&[#]8217;de Kilimli Belediyespor sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor&[#]8217;la 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Ligde son haftalarında büyük düşüş yaşayan Sarı-Silahlılar, mutlak kazanmak için çıktığı Maraş maçında 1 puanı ise son dakikada kurtardı.

Sakat ve cezalı oyuncularla başı dertle olan Kilimli Belediyespor, ligin üst sıralarında yer alan Kahramanmaraşspor&[#]8217;a karşı başa baş mücadele etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Maraş baskılı oyununu 2 golle süsledi. 31&[#]8217;de penaltıdan Erhan Kurt, 36&[#]8217;da ise Berkan Demir serbest vuruştan Maraş&[#]8217;ın gollerini kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Maraş ekibinde Adem ikinci sarı karttan oyundan ihraç oldu. Rakibin de 10 kalmasının ardından taraftarının desteğiyle Maraş kalesini ablukaya alan Sarı-Silahlılar, aradığı golleri son 10 dakikada buldu. Gürkan&[#]8217;ın sakatlanmasıyla oyuna giren Kader, Emin&[#]8217;in kestiği topa yarım şık vuruşla farkı 1&[#]8217;e indirdi.

Günün başarılı ismi Ahmet Olgun, ceza alanı dışından sert vuruşu kaygan olan zeminde de sekince kaleci Taylan topu ağlarında gördü. Kilimli Belediyespor karşılaşmanın uzatma bölümünde üstünlük golü için baskı kursa da süre yeterli olmadı. 2-0&[#]8217;lık skoru koruyamayan Maraşlı oyuncular sahadan üzüntüyle ayrılırken, ev sahibi ekip Kilimli Belediyespor aldıkları beraberlikle bir nebze sevindiler.

SDAT: Kilimli Ahmet Şerifoğlu

HAKEMLER: Çetin Topuz([*]), Nahit Özdayı([*]), İrfan Genç([*])

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Gökhan([*][*]), Ali Kemal([*][*][*]), Ali Çevik([*][*][*]), Hurşit([*][*]), Ahmet([*][*][*]), Gürkan[*](dk. 21 Kader[*][*][*]), Emin([*][*]), Muhammet[*][*](dk. 68 Hasan[*]), Doğan([*][*]), Şahin([*][*]), Soner([*][*])

KAHRAMANMARAŞSPOR: Taylan([*][*]), Adem([*][*]), Metin[*][*](dk. 88 Cengiz?), Onur[*][*](dk. 82 Emrah[*]9, Merter([*][*]), Berkan([*][*][*]), Erhan Kurt([*][*][*]), Aytaç([*][*]), Utku([*][*]), Fahrettin([*][*]), Erhan Çelenk[*][*](dk. 82 Şadi[*])

KIRMIZI KART: dk. 63 Adem (KAHRAMANMARAŞSPOR)

GOLLER: dk. 31 pen. Erhan Kurt, dk. 36 Berkan Emir (KAHRAMANMARAŞSPOR), dk. 81 Kader Kaynar, dk. 90 Ahmet Olgun (Kilimli Belediyespor)

Editör: Pusula Gazetesi