Spor Toto 3´üncü Lig ekiplerden Kilimli Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Ligde üst üste aldığı yenilgilerle camiasını üzen sarı-siyahlı ekip, eksiklerine rağmen geçtiğimiz hafta sonu Trabzon deplasmanında Arsinspor karşısında alınan beraberlikle yeniden hayat buldu. Grup´ta her puanın çok öneli olduğuna değinen Teknik Direktör Raşit Çalık, "Arsinspor karşısında çok önemli bir puan aldık. Sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçını kazanmamız halinde bir sonraki haftayı maç yapmadan Bay geçireceğimiz için önemli bir 3 puan olacaktır" dedi.


Erdinç ve Abdullah cezalı

Takımda sakatlıktan ve cezalı oyuncuların çokluğundan dert yanan Kilimli Belediyespor´da geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 0-0 eşitlikle sonuçlanan Arsinspor maçında 2 fire birden verdi. Karşılaşmanın son dakikasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Abdullah´ın yanı sıra defansın önemli isimlerinden Erdinç, geride kaldığı haftalarda toplam 4 sarı kart gördüğü için kurallar gereği cezalı duruma düşerek Kahramanmaraşspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak. Takımda sevindirici olay ise, sarı kart cezalı olduklarından Arsisnspor deplasmanında oynayamayan kaptan Emin, Ali kemal ve Gürkan 1 maç aradan sonra formalarına kavuşacak.


Kayseri Bölgesi´nden Topuz yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurlu Spor Toto 3´üncü Lig 2´inci Grup´ta ki temsilcimizin Kahramanmaraşspor maçının hakemini açıkladı. Kurul, temsilcimizin 18 Aralık Pazar günü saat 13.30´da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı´nda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçında Kayseri bölgesinden Ulusal Hakem Çetin Topuz´u atadı. Topuz´un yardımcılıklarını Gaziantep bölgesinden Nahit Özdayı ile Hatay bölgesinden İrfan Genç yapacak. Karşılaşmanın 4´üncü hakemi ise, Kayseri bölgesinden Mustafa Savranlar
Editör: Pusula Gazetesi